>Over TIM>Wie zijn wij

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

Wie zijn wij

TIM is gespecialiseerd in het bemiddelen van midden- en hogerkader opgeleide technici.

Door een klantgerichte houding, een transparante werkwijze en de markt op een professionele manier te ​benaderen zijn wij beter in staat om succesvol te bemiddelen voor zowel tijdelijke als structurele functies.

Wij streven ernaar om alle betrokken partijen tevreden te stellen. Een succesvolle uitbreiding van het personeelsbestand bij bedrijven en een succesvolle zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor kandidaten is bepalend voor ons bedrijfsresultaat. Wij staan voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij zijn resultaatgericht, energiek en échte doorzetters, wij maken het verschil om u beter van dienst te kunnen zijn!

DIRECTIE

Tim Bijnen

In 2001 studeerde oprichter Tim Bijnen af aan de Internationale Hogeschool in Breda (NHTV).

Na korte tijd voor een detacheerder gewerkt te hebben, besloot hij om zelf een detacheringsbedrijf op te starten onder de naam Evoke. Binnen deze technische dienstverlener heeft hij zich bezig gehouden met het opzetten van de markten Mechanical Engineering, Civiele Techniek, ROVM, Bouwkunde en Chemie. In 2008 heeft hij ook een vestiging in Breda en Rotterdam opgetrokken.

In 2013 heeft hij deze organisatie verlaten en is gaan werken aan een formule waarbij Opleiding, Groei en Succes op het hoogste niveau tot de absolute kernwaarden behoren. Dat is TIM Technical Staffing & Recruitment geworden.

TECHNOLOGY

Wij richten ons puur op de techniek. En binnen de techniek hebben wij verstand van álle branches. Zo kunnen wij iedere midden- of hoogopgeleide techneut adviseren, maar kunnen wij ook één en dezelfde klant ondersteunen op meerdere afdelingen en van passende kandidaten voorzien.

 
INNOVATION

Wij zijn op de hoogte van de laatste technologische (markt) ontwikkelingen. Onze salesmedewerkers worden intensief getraind, bezoeken beurzen, bestuderen vakliteratuur en staan continu in contact met onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit maakt dat wij op elk detailniveau mee kunnen denken in het bemiddelingsproces en derhalve de beste match garanderen tussen kandidaat en opdrachtgever.

 
MENTALITY

Onze werkprocessen zijn transparant en inzichtelijk zodat iedereen weet waar die aan toe is. Kandidaten krijgen een eerlijk carrièreadvies en bij onze klanten hoort een op maat gemaakte dienstverlening. TIM streeft altijd naar het verbeteren en intensiveren van de relatie met onze klanten en kandidaten. Deze relatie bepaalt het succes van onze dienstverlening.