>Kandidaten>Werkwijze
Laatste vacatures:
  • EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

    Organisatie die kassen en technische installaties voor de internationale glastuinbouwsector ontwerpt en realiseert

  • QUALITY ENGINEER

    Organisatie die zich richt op de ontwikkeling en productie van trapliften en platformliften

  • Inkoper

    Als inkoper verwerf je goederen en diensten bij externe leveranciers. Naast het onderhandelen over de prijs en voorwaarden, onderhoud je samenwerkingsverbanden of ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.

VACATURES

Werkwijze

Een groeiende technologische sector en toenemend belang van de kenniseconomie en vergrijzing. Het zijn enkele actuele trends waar technische organisaties mee te maken hebben. De vraag naar technici op MBO/HBO en WO niveau stijgt dan ook en dat is goed voor jou! Het geeft je de ruimte om te kiezen voor een mooie en uitdagende vaste functie bij één van onze opdrachtgevers. Wil je je technische kennis gaan verdiepen of juist verbreden? Wij adviseren je over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt met jouw opleiding en (werk)ervaring.

Wij werken samen met interessante bedrijven waar het prettig werken is en waar je je goed kunt ontwikkelen. Wij hebben een goed netwerk bij producenten, machinefabrieken, overheidsinstellingen, ingenieurs- en adviesbureaus, installateurs en aannemers. Onze opdrachtgevers zijn actief zowel binnen tal van Nederlandse top 500-bedrijven als lokale en regionale opdrachtgevers.

Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van wat er binnen bedrijven speelt, welke kennis ze vragen en wat de perspectieven zijn. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen waardoor je kennis en ervaring en dus je marktwaarde stijgt. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en spreken dezelfde taal. Daar doe jij je voordeel mee!

Bij TIM kies je zelf welke kant je op wilt in je carrière. Wij adviseren je over welke organisatie of functie het best bij je past. Maak nu een afspraak met ons en laat je informeren over de mogelijkheden die wij op dit moment voor je hebben.