>Nieuws

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

Nieuws
15 januari 2019

COMING SOON...

TIM zit volop in de lift en hier hoort een verdere positionering bij in de technische markt. Medio februari introduceren wij daarom onze nieuwe corporate identity!

17 mei 2018

TIM Technical Recruitment fietst voor het goede doel Beat Batten

Afgelopen weekend deed ook het Team van TIM Technical Recruitment mee aan de Tour d’Asperges waarmee 35.000 euro voor de stichting Beat Batten is opgehaald.

8 maart 2018

Digitale collega enthousiast ontvangen door technische studenten!

Tijdens de Career Expo van de Technische Universiteit van Eindhoven was er veel belangstelling voor TIM Technical Recruitment.

27 februari 2018

Ben jij op zoek naar een Technische baan? Bezoek de Career Expo

De Career Expo is het carrière evenement van de TU Eindhoven. Tijdens deze wervingsdagen presenteren meer dan 150 bedrijven zich aan technische professionals. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt? Kom dan langs op de TIM Technical Staffing & Recruitment stand.

2 januari 2018

Sterke groei TIM Recruitment

Allereerst wens ik u het allerbeste voor 2018. Op een goede gezondheid en een mooi vervolg van uw huidige of zoektocht naar een nieuwe carrière. TIM Recruitment kijkt terug op een goed jaar en momenteel maken wij een sterke groei door in onze activiteiten waarbij wij binnen de techniek op vrijwel alle markten in de techniek actief zijn.

30 november 2017

Tim Recruitment - Beursbezoek - Expo Houten

Tim Recruitment is 23 november aanwezig geweest op de Expo Beurs te Houten. Vakgebieden: Verkeer - Mobiliteit - Parkeren

12 juli 2017

TIM(E) TO RELAX

Na een mooi kwartaal waarin we weer vele talentvolle technici aan een uitdagende functie hebben mogen helpen was het bij TIM Recruitment Hilversum én Eindhoven tijd voor ontspanning.

29 mei 2017

TIM RECRUITMENT: BEKEND VAN TV!

Camera’s, close-ups en interviews… Op woensdag 24 mei werden we bij TIM Recruitment te Eindhoven vereerd met een bezoek van de cameraploeg van ‘Ondernemend Nederland’.

28 april 2017

ONTMOET ONZE ACCOUNTMANAGERS: WOUTER QUISPEL

Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met de accountmanagers die dagelijks met veel plezier kandidaat en opdrachtgever met elkaar verbinden. Dit keer: Wouter Quispel!