>Nieuws>ONTMOET ONZE ACCOUNTMANAGERS: WOUTER QUISPEL

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ONTMOET ONZE ACCOUNTMANAGERS: WOUTER QUISPEL
28 april 2017


Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met de accountmanagers die dagelijks met veel plezier kandidaat en opdrachtgever met elkaar verbinden. Dit keer: Wouter Quispel!

Wat heb je gestudeerd en waar?

Ik heb de opleiding SPECO afgerond aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. De opleiding is vergelijkbaar met commerciële economie.

Wat is je functie bij TIM?

Accountmanager Civiel, ROVM & Bouw.

Wat houdt dat in?

Enerzijds houdt dat in dat ik verantwoordelijk ben voor het werven van kandidaten. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor de opdrachtgever(s) waar de kandidaten te werk (kunnen) worden gesteld.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Dat is moeilijk uit te leggen, omdat geen werkdag hetzelfde is.

We beginnen ’s ochtends met het werven van kandidaten. Met deze kandidaten ga je vervolgens een intakegesprek op het kantoor aan om erachter te komen waar de wensen en ambities liggen van de persoon om vervolgens de mogelijkheden die vacant zijn, binnen ons netwerk van opdrachtgevers, te bespreken.

Vervolgens ga je de opdrachtgevers benaderen om de kandidaat aan hen voor te stellen. Op deze manier proberen we een zo goed mogelijke match te maken tussen opdrachtgever en de beschikbare kandidaat.

Hoe is het om bij TIM te werken?

Het is erg uitdagend om bij TIM te werken. Geen dag is hetzelfde. Het team van collega’s bij TIM Recruitment is erg gedreven in wat ze doen. Dit enthousiasme creëert een sterk ‘teamgevoel’ op de werkvloer.

Wat is het leukste aan jouw functie?

De diversiteit is het leukste aan de functie. Het ene moment werk je met jonge starters op de arbeidsmarkt en probeert hen zo goed mogelijk te adviseren in hun keuze voor hun eerste betrekking. Het volgende moment heb je een belangrijk gesprek bij de directie van een opdrachtgever. Hierin word je goed begeleid, maar je krijgt ook de ruimte om eigen verantwoordelijkheden te nemen.

Hoe zou je werken bij TIM in een aantal woorden omschrijven?

Uitdagend, divers, leerzaam en leuk!

TELL A FRIEND