>Nieuws>TIM RECRUITMENT: BEKEND VAN TV!

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

TIM RECRUITMENT: BEKEND VAN TV!
29 mei 2017


Camera’s, close-ups en interviews… Op woensdag 24 mei werden we bij TIM Recruitment te Eindhoven vereerd met een bezoek van de cameraploeg van ‘Ondernemend Nederland’.

In dit programma, te zien op RTL 7, komen ondernemers uit de meest uiteenlopende branches aan bod en vertellen zij over de nieuwste ontwikkelingen. Zo gaat Ondernemend Nederland heel Nederland door, op zoek naar de mooiste verhalen en interessantste ontwikkelingen. Dit keer stond een bezoek aan TIM Recruitment op de planning!

Tim Bijnen werd geïnterviewd over de huidige ontwikkelingen op de technische arbeidsmarkt en de rol die wij hierin spelen als bemiddelaar van midden- en hogerkader opgeleide technici. Ook Anne, System Engineer bij een van onze relaties, vertelde over haar ervaringen met arbeidsbemiddeling. Enthousiast vertelde ze over haar kennismaking met TIM Recruitment en op de vraag of ze samenwerking met een bemiddelaar aan anderen zou adviseren, antwoordde ze volmondig ja.


Op zondag 11 juni om 09.55 uur is het zo ver, dan zal de uitzending worden uitgezonden op RTL 7. De herhaling is te zien op zaterdag 17 juni om 12.30 uur.

TELL A FRIEND