>Opdrachtgevers>Dienstverlening

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

Dienstverlening

Detachering
Na een volledige inventarisatie van uw aanvraag, gaan wij voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat of kandidaten in de markt. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Wij kennen twee vormen van detachering:
- Detachering met de mogelijkheid tot overname
U heeft behoefte aan structurele versterking. Wij werven en selecteren de kandidaat en detacheren hem of haar vervolgens bij u. Tijdens de detacheringperiode kunt u bepalen of u de medewerker daarna vast wilt aannemen. Na 12 maanden kunt u de medewerker overnemen zonder dat daar verdere kosten aan verbonden zijn.
- Projectmatige detachering
U leent de medewerker in voor één of meerdere projecten. De detachering stopt, wanneer de projecten zijn voltooid.

Onze dienstverlening is gebaseerd op het principe van no cure no pay. Indien wij op basis van uw aanvraag geen geschikte kandidaat kunnen selecteren, dan zijn daar voor u ook geen kosten aan verbonden.

Werving & selectie
Wij zorgen voor het werving- en selectieproces van uw nieuwe medewerker. De medewerker treedt rechtstreeks bij u in dienst. Werving & selectie is mogelijk wanneer het bruto jaarsalaris van uw beoogde nieuwe medewerker €45.000,- overschrijdt. Wij werken hierbij op basis van no cure no pay. Wanneer wij niet de juiste kandidaat voor u weten te selecteren dan worden er geen kosten in rekening gebracht.