>Vacatures>WERKVOORBEREIDER BOUWKUNDE EINDHOVEN

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ADVIES

Stan Bonants

040-3400080
s.bonants@tim-recruitment.nl
Eindhoven
PRINTEN
WERKVOORBEREIDER BOUWKUNDE EINDHOVEN
Vakgebied: Civiel, ROVM & Bouw
Opleidingsniveau HBO
Provincie Noord-Brabant
Plaats Breda
Werkervaring 1 - 3 jaar

Voor een van onze opdrachtgevers, een bekende aannemer in de Bouwkunde, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider.

Over de functie

De werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn zal zich bezig houden met de werkvoorbereiding rondom de diverse projecten van onze opdrachtgever. Jouw werkzaamheden zullen betrekking hebben op planning, inkoop, aansturing en klantcontact. Van calculatie tot oplevering ben je betrokken bij het project. De werkvoorbereider is veel buiten de deur aanwezig bij de projecten.

Jouw profiel

Jij beschikt over een afgeronde technische opleiding, het liefst bouwkunde. Ook beschikt je over enige werkervaring. Daarnaast woon jij op maximaal een halfuur reistijd van Breda.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend familiebedrijf in Breda dat actief is binnen de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het bedrijf verzorgt het project vanaf de beginnende werkzaamheden tot aan de oplevering.

Er heerst een echte wij-cultuur en de sfeer is collegiaal. Er is een laag verloop en er zijn veel mogelijkheden om binnen de organisatie door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd? Vul hieronder je gegevens in en dan neemt een van onze medewekers contact met je op. Je kunt ook altijd contact opnemen via 040-3400080


 

SOLLICITEER NU

CAPTCHA Image  
* verplichte velden
TELL A FRIEND