>Werken bij TIM>Interne vacatures>Open Sollicitatie

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ADVIES

Julia Wongsowikromo

040-3400080
werkenbij@tim-recruitment.nl
Eindhoven
Open Sollicitatie

Op dit moment hebben we geen vacature voor de vestiging in Hilversum. Maar,TIM Recruitment groeit hard! Daarom staan wij altijd open voor een open sollicitatie. Heb jij een HBO-opleiding afgerond in de commercie en denk jij ons te kunnen overtuigen van jouw geschiktheid als (jr.) accountmanager, dan komen wij graag met je in contact!

Over ons: Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van midden- en hogerkader technici. Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik onze expertise. Wij lopen middels een dynamische en innoverende organisatie voorop in de ontwikkeling van professionals. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM Recruitment het verschil!

Jouw uitdaging

Als (junior) accountmanager houd jij je bezig met het commercieel uitbouwen van jouw eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Met veel inzet benader je bedrijven en kandidaten. Je bent een gesprekspartner op niveau wanneer het gaat over recruitment. Je wordt specialist bij TIM en gaat je richten op hoogopgeleide technici binnen een bepaald vakgebied. Je begeleidt de medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Je ontwikkelt jezelf tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Voorwaarde is dat het voor jou een uitdaging is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Het leveren van goede prestaties is voor jou vanzelfsprekend. Je wordt begeleid door de Accountmanager van TIM. Hoe beter je presteert, hoe meer we van je verwachten dat je zelf mee gaat denken over strategie en bijvoorbeeld de begeleiding van je junior collega's. Voor wat, hoort wat!

Jouw persoonlijkheid

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt 0-5 jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
  • Je bent resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter!
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw beloning

Jij krijgt een uitdagende functie binnen een hecht team van Young Professionals. Hierbij besteden wij veel tijd en aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op en zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Accountmanager, Senior Accountmanager of Sales Manager. Hiervoor wordt je gekoppeld aan een ervaren coach en volg je zowel intern als extern trainingen.

Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een interessant salaris conform salarisschaal voor accountmanager;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling (maandelijks uitgekeerd);
  • Een auto van de zaak (bij gebleken geschiktheid);
  • Een smartphone van de zaak (privégebruik toegestaan);
  • 27 vakantiedagen;
  • Een persoonlijk opleidingstraject & een hoge mate van werkplezier;

Ben je enthousiast geworden over werken bij TIM Recruitment en mogen we jou als kandidaat niet missen? Stuur dan je Curriculum Vitae naar werkenbij@tim-recruitment.nl of bel voor meer informatie naar 040-3400080.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80