heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ADVIES

Julia Wongsowikromo

040-3400080
werkenbij@tim-recruitment.nl
Eindhoven
Accountmanager

TIM Recruitment groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een Medior-Accountmanager in de arbeidsbemiddeling om een prominente rol te vervullen op onze vestiging in Eindhoven!

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van midden- en hogerkader technici. Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik onze expertise. Wij lopen middels een dynamische en innoverende organisatie voorop in de ontwikkeling van professionals. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM Recruitment het verschil!

Jouw uitdaging

Als Accountmanager bepaal je je eigen salesstrategie door middel van het opstellen van een salesplan. Je benadert zelfstandig de markt vanuit je opgestelde strategie en werkt hierbij samen met andere specialisten binnen TIM Recruitment. Je houdt je bezig met het commercieel uitbouwen van je netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Met veel inzet benader je bedrijven en kandidaten en weet je hen succesvol aan elkaar te matchen. Je bent een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken en je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. Door jouw ervaring signaleer je de kansen in de markt en speel je in op de marktvraag van bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast heb je een voorbeeldrol en geef je commerciële trainingen aan startende accountmanagers en weet je hen met jouw professionaliteit te inspireren om het beste uit zichzelf naar boven te halen!

Jouw persoonlijkheid

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt 2-5 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling als bv intercedent;
  • Je bent resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter!
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Jouw beloning

Jij krijgt een uitdagende functie binnen een hecht team van Young Professionals. Hierbij besteden wij veel tijd en aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op en zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Senior Accountmanager of Sales Manager. Hiervoor wordt je gekoppeld aan een ervaren coach en volg je externe trainingen bij professionele instellingen.

Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een interessant salaris conform salarisschaal voor accountmanager;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling (maandelijks uitgekeerd);
  • Een auto van de zaak;
  • Een smartphone van de zaak (privégebruik toegestaan);
  • 27 vakantiedagen;
  • Een persoonlijk opleidingstraject & een hoge mate van werkplezier;
ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80