>Werken bij TIM>Interne vacatures>Junior Accountmanager

heeft u vragen,

neem dan contact met ons op! eindhoven

040-3400080

hilversum

035-2200990

ADVIES

Julia Wongsowikromo

040-3400080
werkenbij@tim-recruitment.nl
Eindhoven
Junior Accountmanager

Toe aan een veelzijdige commerciële functie in een professionele en uitdagende omgeving waarbij er volop ruimte is om je talenten verder te ontwikkelen? Dan is de functie van Junior Accountmanager bij TIM Recruitment echt iets voor jou.

Werken als Junior Accountmanager betekent doelgericht werken met plezier en uitdaging. Bij TIM Recruitment stimuleren wij je om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Je wordt intensief getraind waardoor je op korte termijn een echte professional bent in de vaktechnische detachering. En omdat we het belangrijk vinden dat je je ambities waar kan maken hebben een uitgebreid en persoonlijk ontwikkeltraject waarbij je kunt doorgroeien naar de functie van Sr. Accountmanager of Salesmanager.

Waarom TIM Recruitment
TIM Recruitment is een snelgroeiend bureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van technisch personeel. Werken bij TIM Recruitment is een uitdaging. Wij begeleiden onze medewerkers op maat. Er wordt veel aandacht besteed aan je professionele maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je je ambities kan waarmaken en plezier hebt in je werk. Dit realiseren we door je autonomie in je werk te bieden en je vertrouwen te geven. Daarnaast hechten we bij TIM Recruitment veel waarde aan een ontspannen en gezonde werksfeer waarbij je jezelf kan zijn. Zo sluiten we de werkweek af met een gezellige vrijdagmiddagborrel en zorgen we ervoor dat onze medewerkers niets te kort komen. Elke dag serveren we een gezonde lunch, bonenkoffie en vers fruit. Jaarlijks organiseren we leuke bedrijfsuitjes – weekenden om het harde werken te belonen en successen te vieren.

Jouw uitdaging
Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van een eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Met veel inzet benader je bedrijven en kandidaten. Je bent een gesprekspartner op niveau wanneer het gaat over recruitment. Als specialist richt je je op hoogopgeleide technici binnen een bepaald vakgebied. Je begeleidt medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Je ontwikkelt jezelf tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht denkt. Voor jou is het een uitdaging om het beste uit jezelf naar boven te halen en het leveren van goede prestaties is vanzelfsprekend. Je wordt hierin begeleid door de Salesmanager van TIM Recruitment.

Jouw profiel
- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische of commerciële opleiding
- 0-2 jaar relevante werkervaring
- Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
- Resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter!
- In het bezit van rijbewijs B

Jouw beloning
Een uitdagende functie met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen stellen we een persoonlijk groeiprofiel op waarbij jouw doelstelling is om door te groeien naar de functie van Senior Accountmanager of Salesmanager.

Ons aanbod
- marktconform salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
- leaseauto (prestatie-afhankelijk)
- telefoon
- 27 vakantiedagen
- persoonlijk opleidingstraject

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Stuur dan je Curriculum Vitae naar E werkenbij@tim-recruitment.nl
Bel voor meer informatie T 040 34 000 80