>Werken bij TIM>Ontwikkel jezelf

Ontwikkel jezelf

Plezierig werken in een ambitieuze omgeving, dat is het doel bij TIM! Wij brengen kandidaat en opdrachtgever op een professionele manier bij elkaar. Voor beide willen wij het beste resultaat. Wij gaan verder om de wensen van kandidaat en opdrachtgever te vervullen. Zo beschikken wij over een gedegen marktkennis, een uitgebreid netwerk aan bedrijven en talentvolle kandidaten, zijn onze interviews met kandidaten diepgaander en nemen wij de tijd voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Dit kunnen wij alleen met medewerkers die zelf net zo ambitieus en talentvol zijn. Waar anderen opgeven, maken wij het verschil!

Om de doelen te bereiken krijg je ondersteuning van uitgebreide trainingsmogelijkheden en goede begeleiding. We maken hierbij je eigen ontwikkelingsplan waarbij we jouw ontwikkeling koppelen aan de doelstellingen. Jouw groei en ambities leiden ook tot resultaat van TIM en dat in een prettige werkomgeving!

Bij TIM kun je aan de slag in een sales- of staffunctie. Deze functies hebben veel verbanden met elkaar zodat wij een hoge kwaliteit dienstverlening voor opdrachtgevers en kandidaten kunnen waarborgen. In een sales gerichte functie kun jij je ondernemerschap inzetten in de functie van Recruiter/ Junior Accountmanager, Accountmanager, Sales Manager of Operationeel Manager.

Ben je resultaatgericht, energiek en een echte doorzetter? Wij investeren graag in jouw toekomst!