WERKGELUK - 10 min leestijd

Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk wat je doet

Simone Janssen op 17 juli, 2020

Werkgeluk is meer dan alleen plezier hebben in het werk dat je doet. Het is het hebben van werk waar je voldoening uit haalt, waarbij je geprikkeld wordt, waarbij je nieuwe dingen leert en waar je enthousiast van wordt. 

Maar wat is werkgeluk eigenlijk? Werkgeluk is afhankelijk van verschillende aspecten. De volgende vier elementen oefenen de meeste invloed uit op het werkgeluk van werknemers:

1. Betekenisvol werk

Gewaardeerd voelen, tijd voor ontspanning, creativiteit en autonomie

Bij TIM brengen we dit onder andere tot uiting door je verantwoordelijk te maken voor je eigen vakgebied en regio waarin je je eigen creativiteit kwijt kunt, uiteraard wordt je hierin gecoacht waar nodig. Onze waardering tonen we op verschillende manieren, dit kan zijn door een persoonlijk verjaardagscadeau, een tof personeelsuitje of een gezellige vrijmibo.

 

2. Management

Duidelijke doelen, coaching & feedback

Bij TIM worden duidelijke doelen geschetst in de vorm van wekelijke targets en in je weekgesprek met je leidinggevende bespreek je of het je lukt om de doelen te behalen en of je hierin coaching nodig hebt. Dit doen we altijd in opbouwende positieve zin.

3. Fantastische werkomgeving

Open werkplekken, aandacht en erkenning

Werken bij TIM is werken in een kantoortuin, lekker ruime plekken en is het toch nodig om een keer apart te zitten, dan zijn onze vergaderruimtes van glas. Lekker open en ruimtelijk. We zetten onze medewerkers regelmatig in het zonnetje, daar houden we van bij TIM!

4. De kans om te groeien

Focus op talenten, groeimogelijkheden

De TIM Professional - ook wel de groeien van onze medewerkers - wordt middels verschillende manieren aangeboden en is dé springplank voor een succesvolle carrière. Hiernaast wordt per medewerker aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling. Binnen TIM zijn er dan ook verschillende mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen waarmee je jouw vakkennis en/of soft skills vergroot. Het is hard werken, maar bij TIM wordt hard werken gezien, gewaardeerd en beloond. Het uiteindelijke resultaat is succes bij al onze medewerkers!

foto ilone en lieke blog

Ben jij gelukkig op je werk?

Gelukkig op je werk ben je, als je er voldoening en energie uit kan halen. Een baan die aansluit op jouw wensen en ambities, dat vinden wij belangrijk bij TIM. Hierdoor stimuleren we groei, ontwikkeling en succes bij al onze medewerkers. 

Wil jij ook gelukkig zijn op je werk, kijk op www.tim-recruitment.nl voor de mogelijkheden.

Picture of Simone Janssen

Simone Janssen

Al ruim 10 jaar specialist in het HRM vakgebied. Als Human Resource Manager eindverantwoordelijk voor succesvolle in- en doorstroom van alle vacatures bij TIM, talent-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling, naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving, en strategische advisering van directie op het gebied van HR beleid.