blue-monday-TIM-1

WERKEN IN DE TECHNIEK - 4 min leestijd

Happy Blue Monday

Julia Wongsowikromo op 20 januari, 2020

Hoe gaat het met jouw goede voornemens?

Wat is de status van jouw goede voornemens voor 2020? Heb jij, net zoals velen, ook het voornemen om dit jaar je verder te ontwikkelen in jouw loopbaan? En hoe gaat het daarmee? 

Vandaag is het 'officieel' blue monday. Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar, om allerlei redenen. De feestdagen zijn voorbij, we hebben veel geld uitgegeven, het volgende salaris is nog niet binnen, de meeste goede voornemens zijn alweer mislukt en de dagen zijn donkerder dan in de rest van het jaar... Maar bij TIM laten we onze dag niet verpesten omdat het toevallig blue monday is. 

Its-Monday-But-Keep-Smiling-card-with-sky-background

New Monday. New Week. New Goals.

Maandag is de perfecte dag om te werken aan jouw (carrière) doelen. Met andere woorden, weet jij al hoe jij dit jaar jouw carrière en persoonlijke doelen een boost gaat geven? Door doelen te stellen leer je meer over jezelf en jouw ambities. Waar zie jij jezelf over 5 jaar?  Wat zijn jouw ambities? En welke werkgevers zijn op zoek naar professionals zoals jij? Als arbeidsmarktspecialist en loopbaanadviseur helpen wij je graag met jouw carrièredoelen. Ben jij klaar voor de volgende stap jouw carrière? Wij helpen je graag. De keuze is aan jou.

Ga jij jouw goede voornemens waarmaken?
Wij helpen je graag met de volgende stap in jouw loopbaan.

Werk aan jouw goede voornemens. De eerste stap is weten wat jouw keuzemogelijkheden zijn? Plan een vrijblijvend loopbaanadviesgesprek in en samen kijken we naar jouw carrièredoelen.

Werken bij TIM.

Wij zijn altijd op zoek naar collega's. Zoek jij een nieuwe baan of wil je deel uitmaken van ons geweldige team? Solliciteer dan nu bij TIM.

Picture of Julia Wongsowikromo

Julia Wongsowikromo

Expert op het gebied van loopbaanontwikkeling en werkgeluk. Als Resource Manager altijd op zoek naar professionals die willen groeien in hun carrière bij TIM. Werken bij TIM is een uitdaging waarbij je op maat wordt begeleid met veel aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.