TIM-Traineeship-techniek

TIM NIEUWS - 4 min leestijd

TIM Traineeship afgestemd op carrièrewensen startende techneut.

Wilbert van Baren op 29 april, 2019

Werken, werken en doorleren of doorstuderen in de techniek. 

Veel startende techneuten willen naast uitdaging op het werk, groeien en zichzelf blijven verbeteren in hun vakgebied. Kies je voor werken in de techniek, werken en doorleren of alleen doorleren? Werken, werken en doorleren of doorstuderen? Wanneer je net je studie hebt afgerond en de keuze hebt tussen een eerste baan, werken en doorleren of verder leren kan dit soms best lastig zijn. Als net afgestudeerde techneut kan je veel kanten op. Wat is de beste keuze? Ga je werken of doorstuderen of werken en doorleren? Om in te spelen op de groeiende behoefte van techneuten die naast het werk zichzelf verder willen ontwikkelen heeft TIM een Traineeship ontwikkelt waarin jij als technisch talent centraal staat.  TIM Traineeship techniek

De optimale combinatie tussen werken en leren. Het Traineeship programma ga je samen met een coach uitstippelen en is afgestemd op jouw persoonlijke en technische carrièrewensen. Middels het Traineeship kom je in aanraking met het netwerk van TIM en met mooie functies binnen aansprekende bedrijven. Hierbij ligt de nadruk op een optimale combinatie tussen werken en leren. Een mooie kans om je loopbaan een goede start te geven en jezelf in korte tijd te ontwikkelen tot een volwaardig techneut.

Studeer je binnenkort af en wil je werken en leren? De komende periode start de werving voor Trainees welke deze zomer afstuderen. Wil je werken en leren dan maken wij graag kennis met jou. In een adviesgesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden en weet je welke mogelijkheden je hebt en wat het beste bij jou past.

Werk je liever voor langere tijd bij eenzelfde opdrachtgever, dan biedt TIM deze optie uiteraard ook. Je bent architect van je eigen loopbaan en wij helpen je een handje! Gewoon, omdat wij daar goed in zijn.

Groei, ontwikkeling en succes op het werk. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn dan ontmoeten wij jou graag op één van onze kantoren onder het genot van een kop koffie of thee. Samen bespreken we kosteloos en vrijblijvend wat jouw mogelijkheden binnen de techniek zijn, daar wordt je altijd wijzer van!

Meer weten of een Carrière Adviesgesprek inplannen? Schrijf je hier in

Picture of Wilbert van Baren

Wilbert van Baren

Als Partner verantwoordelijk voor de vestiging in Hilversum, het aansturen van twee teams en het doorvertalen van klant- en marktbehoefte binnen de vakgebieden Industrie en Bouw. De belangrijkste focus van de teams ligt op het werven en selecteren van technisch talent, relatiebeheer met zowel gedetacheerden als klanten en acquisitie nieuwe klanten.