Commerciële HBO afstudeerstage

Ben jij de stagiair(e) die ons team komt versterken? Als stagiair(e) kun jij een bijdrage leveren bij het versterken van onze marktpositie in Noord- Brabant en Limburg. Daarnaast maak je kennis met het vakgebied arbeidsbemiddeling, een boeiende branche met veel toekomstperspectief.

DSC03050

Waarom TIM 

TIM Recruitment is een landelijk adviesbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van midden- en hogerkader technici binnen de bouw en industrie. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers helpen onze kandidaten en opdrachtgevers hun ambities te realiseren. Wij zijn een dynamische en innoverende organisatie en lopen daardoor voorop in de ontwikkeling van onze professionals. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

we zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons komt versterken. Als stagiair(e) kun jij een bijdrage leveren bij het versterken van onze marktpositie in Noord- Brabant en Limburg. Daarnaast maak je kennis met het vakgebied arbeidsbemiddeling, een boeiende branche met veel toekomstperspectief.

Jouw uitdaging

De stageopdracht omvat het uitbouwen van een nieuw marktsegment binnen de afdeling Bouwkunde en Civiele techniek nl; Overheid. TIM is voornemens om haar marktactiviteiten uit te gaan breiden door een nieuwe markt te onderzoeken die goed aansluit bij onze activiteiten. Momenteel bieden we deze optie tijdens ons carrièreadviesgesprek dit nog niet aan.

In de toekomst willen wij dit graag als extra service/ mogelijkheid aanbieden zodat we sollicitanten meer opties kunnen bieden bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast willen wij ons netwerk binnen de overheid uitbreiden door kandidaten te bemiddelen met andere achtergronden.

Meewerken

Tijdens je afstudeerstage werk je mee als Jr. Accountmanager binnen TIM. Je werkt in een 360° rol waarbij je kennis maakt van alle aspecten binnen de arbeidsbemiddeling. Zo neem je de klantvraag op bij overheden middels telefonische acquisitie en bezoekt onze opdrachtgevers. Je selecteert vervolgens kandidaten voor de openstaande functies en stelt deze voor. Onder begeleiding van een Accountmanager leer je de organisatie en de sector goed kennen en kun jij je commerciële vaardigheden goed ontwikkelen.

Jouw profiel

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding
 • Relevante werkervaring is een pré;
 • Je bent ondernemend en behoudt het overzicht;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je bent organisatorisch sterk, proactief en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg;
 • Je hebt een behoorlijke dosis energie en een frisse kijk op zaken;

Jouw beloning

Stage lopen bij TIM betekent werken in een fijne, inspirerende en prestatiegerichte omgeving. Je krijgt te maken met veel uitdagende en afwisselende verantwoordelijkheden en hebt daarnaast een hele leuke tijd.

 

Wat bieden wij jou? 

 • Een leuke en leerzame afstudeerstage;
 • Uitstekende begeleiding;
 • Mogelijkheid om te sparren over de invulling van de opdracht;
 • Kennismaking met de sector arbeidsbemiddeling en commercie in het bijzonder;
 • Samenwerken met een jong team en gedreven collega’s;
 • Een passende stagevergoeding.

Stage lopen bij TIM. Jouw springplank naar een succesvolle carrière.

tim-uitdagende functie-80x80px

Uitdagende en leerzame stage

tim-academy-80x80

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

tim-samenwerkenjongteam-80x80px

Samenwerken met een jong team en gedreven collega's

tim-vats jaarcontract 80x80px

Uitzicht op een contract bij goed functioneren

tim-bijzondere momenten-80x80px

Vrijdagmiddagborrel, uitjes, en bijzondere momenten samen vieren

ilona bureau

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button. Heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met Simone Janssen.

Solliciteer bij TIM

Of bel 040 3400 080