Junior Accountmanager [Eindhoven]

Toe aan bevlogenheid, professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waarin JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou!

Foto Cas en Tom

Junior Accountmanager

Toe aan bevlogenheid, professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waar JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou! Werken als Junior Accountmanager betekent je maximaal inzetten met veel plezier en uitdaging in een jong en gedreven team. Je wordt intensief getraind door middel van ons eigen unieke opleidingstraject. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf en je carrière te halen en bieden daarbij verschillende doorgroeimogelijkheden.

Waarom TIM? 

Werken bij TIM is een uitdaging. Wij begeleiden onze medewerkers op maat door de juiste praktijkbegeleiding te combineren met ondersteuning van theorie. Er wordt veel aandacht besteed aan je professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je zelfvertrouwen groeit, je je ambities waar kan maken en dat je plezier hebt in je werk. Dit realiseren we door autonomie in je werk te bieden en je vertrouwen te geven. Daarnaast hechten we waarde aan een ontspannen en gezonde werksfeer in een gedreven team waarbij je jezelf kan zijn. Zo sluiten we elke werkweek af met een hele gezellige vrijdagmiddagborrel en zorgen we ervoor dat onze medewerkers niets te kort komen. Elke dag serveren we een gezonde lunch en vers fruit om een gezonde voeding te stimuleren. Daarnaast organiseren we jaarlijks leuke TIM feesten en bedrijfsuitjes om het harde werken te belonen.

Jouw uitdaging

Als Junior Accountmanager houd jij je bezig met het commercieel uitbouwen van jouw netwerk. Het maken van de juiste match begint bij jou, je benadert zowel kandidaten als opdrachtgevers en bent een gesprekspartner op niveau wanneer het gaat over recruitment. Je wordt specialist in jouw vakgebied en gaat je richten op hoogopgeleide technici. Je begeleidt de medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Indien er vragen zijn vanuit de medewerker of opdrachtgever ben jij het eerste aanspreekpunt waardoor je jezelf ontwikkelt tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Daarnaast is het is voor jou een uitdaging om het maximale uit jezelf naar boven te halen.

Jouw persoonlijkheid

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit
 • Je wilt bij ons je carrière een vliegende start geven
 • Je bent een multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is
 • Je hebt 0-2 jaar relevante ervaring; relevante bijbanen of stages is een pré
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
 • Je bent resultaatgericht, energiek, enthousiast en een echte doorzetter!
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar
 • En je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto

Jouw beloning

Een uitdagende functie in een jong en gedreven team waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op zodat je alles uit jezelf kunt halen en kan doorgroeien. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Marktconform salaris met een aantrekkelijke (maandelijkse) bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Smartphone
 • 27 vakantiedagen
 • Gezamenlijke lunch en vers fruit

Werken bij TIM. Jouw springplank naar een succesvolle carrière.

tim-uitdagende functie-80x80px

Uitdagende functie

tim-smarthpone-80x80px

Een smartphone van de zaak

tim-bonusregeling-80x80px

Bonusregeling & marktconform salaris

tim-vats jaarcontract 80x80px

Jaarcontract met uitzicht op contract onbepaalde tijd

tim-academy-80x80

TIM Academy persoonlijk opleidingstraject

tim-doorgroei-80x80px

Doorgroeimogelijkheden

tim-vakantiedagen-80x80px

27 vakantiedagen

tim-samenwerkenjongteam-80x80px

Samenwerken met een jong team en gedreven collega's

tim-bijzondere momenten-80x80px

Vrijdagmiddagborrel, uitjes, en bijzondere momenten samen vieren

ilona bureau

Solliciteer op deze functie

Wil je werken als Junior Accountmanager bij TIM en het beste uit jezelf en je carrière halen? Solliciteer dan direct op deze functie.

Solliciteer bij TIM

Of bel 040 3400 080