Senior Accountmanager [Hilversum]

Toe aan bevlogenheid, professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waar JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou!

DSC02785

Senior Accountmanager

Heb jij al je sporen verdiend in je sales carrière en ben je toe aan een zelfstandige rol met professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waar JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou! Als Senior Accountmanager bepaal je je eigen salesstrategie en schrijf je je eigen salesplan. Je bent verantwoordelijk voor het in stand houden en verder uitbouwen van de klantenportefeuille van je vestiging of (landelijke) large accounts. Door jouw opgedane sales ervaring signaleer je kansen, leg je contacten, bouw je jouw netwerk verder uit, kom je aan tafel bij potentiele opdrachtgevers en doe je er alles aan om TIM een preferred supplier te maken of new business te genereren. Je bent ondernemend, resultaatgericht en hebt passie voor sales. De kandidaten en opdrachtgevers waarvoor jij werkzaam bent zitten in de techniek. Dus naast dat je interesse hier ligt, ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf en je carrière te halen. We hebben een uitgebreid ontwikkelingstraject waarbij je kan doorgroeien naar de functie van Team Manager waarbij je leiding geeft aan je eigen team of Business Unit Manager waarbij je sales verantwoordelijk bent voor een vestiging.

Waarom TIM? 

Werken bij TIM is een uitdaging. Wij begeleiden onze medewerkers op maat. Er wordt veel aandacht besteed aan je professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je zelfvertrouwen groeit, je je ambities waar kan maken en dat je plezier hebt in je werk. Dit realiseren we door autonomie in je werk te bieden en je vertrouwen te geven. Daarnaast hechten we waarde aan een ontspannen en gezonde werksfeer waarbij je jezelf kan zijn. Zo sluiten we elke werkweek af met een hele gezellige vrijdagmiddagborrel en zorgen we ervoor dat onze medewerkers niets te kort komen. Elke dag serveren we in onze gezellige lunchruimte een gezonde lunch en vers fruit om een gezonde voeding te stimuleren. Daarnaast organiseren we jaarlijks leuke bedrijfsuitjes en weekenden om het harde werken te belonen.

Jouw uitdaging

Je wordt specialist bij TIM en gaat je richten op technische professionals binnen een bepaald vakgebied. Je begeleidt de medewerkers welke je tewerk hebt gesteld en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Je ontwikkelt jezelf tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Voorwaarde is dat het voor jou een uitdaging is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Het leveren van goede prestaties is voor jou vanzelfsprekend. Je wordt begeleid door de Teammanager/Business Unit Manager van TIM.

Jouw persoonlijkheid

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding

  • Je beschikt over aantoonbaar, actief en relevant relatienetwerk in de technische bemiddelingsbranche

  • Je bent commercieel en communicatief sterk met een praktische instelling en uiteraard een grote mate van zelfstandigheid

  • Je bent een echte netwerker, niet bang voor acquisitie of het beheren van klantrelaties

  • Je bent een teamplayer die kennis deelt ten einde gezamenlijke commerciële targets te realiseren

  • Je bent een multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is

  • Je hebt 2-5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht

  • Je bent resultaatgericht, energiek, enthousiast en een echte doorzetter!

  • En je bent in het bezit van rijbewijs B

Jouw beloning

Een uitdagende functie waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op zodat je kunt doorgroeien naar de functie van Team Manager of Business Unit Manager.

Werken bij TIM. Jouw springplank naar een succesvolle carrière.

tim-uitdagende functie-80x80px

Uitdagende functie

tim-smarthpone-80x80px

Een smartphone van de zaak

tim-academy-80x80

TIM Academy persoonlijk opleidingstraject

tim-trainingen 80x80px

Proactief talentenprogramma

tim-doorgroei-80x80px

Doorgroeimogelijkheden

tim-bonusregeling-80x80px

Bonusregeling & marktconform salaris

tim-vakantiedagen-80x80px

27 vakantiedagen

tim-samenwerkenjongteam-80x80px

Samenwerken met een jong team en gedreven collega's

tim-bijzondere momenten-80x80px

Vrijdagmiddagborrel, uitjes, en bijzondere momenten samen vieren

tim-lease-auto-80x80px

Auto van de zaak

ilona bureau

Solliciteer op deze functie

Wil je werken als Senior Accountmanager bij TIM en het beste uit jezelf en jouw carrière halen? Solliciteer dan direct op deze functie.

Solliciteer bij TIM

Of bel 035 2200 990