Werken in de techniek. Jouw traject.

Er zijn veel banen beschikbaar, maar hoe weet je welke baan het beste bij jou past? Je wilt natuurlijk niet 'zomaar' een baan: je wilt werk wat je graag doet, in een organisatie die bij je past. Laat je vrijblijvend en in 6 stappen adviseren welke baan het beste past bij jouw wensen, ambities en carrièredoelen.

Werken in de techniek. Jouw traject.

Weet je al direct welke richting je op wilt gaan óf weet je het nog niet helemaal zeker?

Laat je adviseren door een loopbaanadviseur

Zo gaan wij jou helpen

TIM is specialist in het bemiddelen van technici. Techniek is onze wereld. Wij helpen je door zo snel mogelijk een baan te vinden die aansluit op jouw wensen. Werk dat je doet omdat je niets liever wilt. 

Volg in 6 stappen jouw traject naar een succesvolle loopbaan in de techniek.

tim-Loopbaanadvies-490x285px

1 Loopbaanadvies

Drijfveren, kwaliteiten, talenten, interesses, capaciteiten, behoeften, wensen, ambities en carrièremogelijkheden. In het loopbaanadvies gesprek sta jij altijd centraal. We denken met je mee en geven advies op maat. Zo kies je een baan die écht bij je past. Vrijblijvend en kosteloos. Gewoon omdat we daar goed in zijn.
tim-Keuze-490x285px

2 Keuze

Als specialist in de techniek hebben we een groot netwerk met verschillende bedrijven in de industrie en bouw. We krijgen regelmatig aanvragen, weten welke vacatures er zijn, of binnenkort vrijkomen. Door onze kennis kunnen we jou precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn, een functie inhoudt en hoe de werksfeer is. Wij zoeken een baan die écht bij je past en aansluit op jouw wensen en ambities. Als jou dat wat lijkt, dan gaan we je introduceren.
tim-Sollicitatie-490x285px

3 Sollicitatie

De opdrachtgever reageert positief en je hebt een afspraak. Samen bereiden we jouw sollicitatie voor zodat je goed voorbereid het gesprek ingaat en weet waarom jij de meest geschikte kandidaat bent. Indien gewenst geven we je een sollicitatietraining of gaat een loopbaanadviseur mee naar het gesprek om je goed te begeleiden. 
tim-Aan het werk-490x285px

4 Aan het werk

Zowel jij als de opdrachtgever zijn positief. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Na het arbeidsvoorwaardelijk gesprek teken je jouw contract bij TIM. Hierbij ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden. 

tim-En dan verder-490x285px

5 En dan verder

Samen bouwen wij aan jouw toekomst. We houden goed contact met jou en met de opdrachtgever. We evalueren waar je staat, wat er speelt en bespreken of je de juiste richting opgaat met je carrière. Het is belangrijk dat je goed op je plek zit en daarin begeleiden we je.
tim-Jouw loopbaan-490x285px

6 Jouw loopbaan

Een ideale springplank naar een baan die écht bij je past. De keuze is aan jou. Ga je een vast dienstverband aan bij de opdrachtgever, wil je je contract bij TIM verlengen of ga je aan de slag bij een andere opdrachtgever. Jij kiest zelf welke richting je op gaat met je carrière. 

julia-telefoon

Klaar voor de eerste stap richting jouw loopbaan in de techniek?

Bij TIM kies je zelf welke kant je op gaat met jouw loopbaan in de techniek. Samen kijken we naar verschillende mogelijkheden en adviseren we je met jouw loopbaankeuze. 

Adviesgesprek

Of bel 040 3400 080