Kansrijke beroepen via TIM

Samen met TIM maak jij de juiste stap in je loopbaan. Met jouw talenten, ambities en de juiste opleiding kun je kiezen uit een groot aantal beroepen. Welke baan en welk bedrijf het beste bij jou past zoeken we samen met jou uit.

De meest kansrijke beroepen vind je hier!

 

succesvolle carrièrestap 770x450

Weet je al wat je wil? Kies dan jouw volgende carrière stap.

MBO-4 afgerond en starten in de Bouw of Civiele Techniek

Klaar met je MBO-4 opleiding Techniek en op zoek naar een leuke baan in de Bouw? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Jouw talenten en ambities staan bij ons voorop.  Samen met je persoonlijke adviseur maak je een goed CV en stellen we je voor bij de bedrijven van jouw keuze.

Bij TIM kennen we de markt en hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers. Wil jij weten waar jouw baankansen liggen? In dit overzicht vind je de banen waar je bijna direct aan de slag kunt. 

HBO en WO beroepen in de Bouw & Civiele Techniek

Je hebt een HBO of WO achtergrond in de Bouw en je wilt je carrière een boost geven? Dan ben je bij TIM aan het juiste adres. Jouw persoonlijke adviseur gaat het gesprek met je aan en inventariseert jouw kwaliteiten, wensen en ambities. Daarmee stellen we een uitgebreid loopbaanplan op waarmee we de juiste plek voor jou vinden. Je krijgt de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij het bedrijf waar jij voor kiest. Wil je ervaring opdoen bij meerdere bedrijven? Ook dat kan!

 

Installatietechniek voor MBO-4

Voor afstudeerders op MBO-4 Techniek bieden we een vliegende carrièrestart in de installatietechniek.

Na een uitgebreide intake gaan we direct voor je op zoek naar de baan en het bedrijf dat past binnen jouw loopbaanplan.

Jij kunt je blijven concentreren op jouw afstudeertraject en wij zorgen dat er een baan voor je klaarligt zodra je je diploma hebt ontvangen.

 

Kansrijke MBO-4 Installatietechniek beroepen

Als HBO-er of WO-er aan de slag in de Installatietechniek

Toe aan jouw volgende stap in je carrière binnen de installatietechniek?

Met TIM maak jij de beste kans op een baan die écht bij je past. Zoek je een baan met vaste vooruitzichten of wil je liever meer kennis en ervaring opdoen? Met het netwerk van TIM krijg jij toegang tot de beste bedrijven met de mooiste vooruitzichten. Hoe dat zit? Ga het gesprek aan.

Kansrijke beroepen voor HBO / WO Installatietechniek

  • Adviseur Installatietechniek
  • Adviseur Duurzaamheid
  • Tekenaar
  • Projectleider
  • Calculator
  • Servicecoördinator

Een MBO-4 opleiding en werken in de Industrie

Volg je een Technische MBO-4 opleiding en studeer je bijna af, of heb je al wat ervaring opgedaan binnen de Industrie en zoek je een baan?

Samen met TIM ga je aan de slag bij het bedrijf wat bij jou past met de baan die jij leuk vindt. Wij maken een goed CV dat aansluit bij jouw opleiding, persoonlijkheid en ervaringen en adviseren je over hoe je de gesprekken voert. Vervolgens  zorgen dat jij op gesprek kunt bij bedrijven die we selecteren  op basis van jouw wensen, talenten en ambities en begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure, zodat jij een vliegende start maakt.

Ga het gesprek aan met onze adviseur en stel samen jouw carrièreplan op. 

Kansrijke beroepen in de industrie voor MBO-4

Industriële beroepen voor HBO- en WO-ers

Heb jij een Industriële HBO of WO achtergrond en wil je jouw kennis en ervaring verbreden? Samen met TIM krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij bedrijven die bij jou passen. Zo kun je kiezen om je kennis en ervaring te verdiepen of te verbreden. 

Samen met je persoonlijke adviseur stel je jouw persoonlijke carrièreplan op. We kunnen je plan opstellen voor 1-2 jaar, waarbij we je minimaal een jaar detacheren en daarna direct in dient kunt treden. Of je gaat je ervaringen verbreden waarbij je steeds een periode bij een ander bedrijf jouw ambities waarmaakt.

Meer weten?

Kansrijke beroepen voor HBO- en WO-ers in de Industrie

Ivan Robles - Senior Accountmanager

Klaar voor jouw loopbaan in de techniek?

Bij TIM kies je zelf welke kant je op gaat met jouw loopbaan in de techniek. Samen kijken we naar verschillende mogelijkheden en adviseren we je met jouw loopbaankeuze. Daarna zoeken we jouw baan in de techniek. De enige investering vanuit jouw kant is tijd.