Werken bij TIM

Wil jij werken in de recruitment? Werken bij TIM, is werken in een professionele omgeving. Wij hebben altijd plezier in ons werk, zijn doelgericht, nieuwsgierig en winnaars! Waar anderen opgeven, maken wij het verschil!

Sprintrace 3de activiteit_afsluiter 2023-1

Wij zijn altijd op zoek naar collega's

Vind de baan die bij jou past

Talent Development

Dé springplank voor een succesvolle carrière. Met het op maat gemaakte Talent Development Programma groei je op korte termijn door tot een echte professional in jouw vakgebied. Dit programma volg je in jouw eigen tempo, waarbij wij je ondersteunen bij het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan.

Je volgt trainingen, cursussen en je gaat naar netwerkevents. Hierbij gooien wij je niet voor de leeuwen maar gaan we je, middels trainingen on the job en in een 360° rol, verder ontwikkelen als professional met de juiste kennis en vaardigheden om de beste te worden in jouw vakgebied.

Talent Development

TIM en uitdagend werk

Werken bij TIM is werken met plezier, met aandacht voor groei en ontwikkeling. TIM biedt een uitdagende en professionele werkomgeving met een goede balans tussen werk en privé. Binnen een jong en ambitieus team werk je samen met collega’s uit verschillende vakgebieden en vestigingen. Ook heb je intensief contact met talentvolle technici én opdrachtgevers in de industrie en bouw. Je verdiept je graag in de persoon achter de kandidaat of opdrachtgever, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk! Jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau maar werkt met je team naar de gestelde doelen met een efficiënte aanpak, korte lijnen en heldere taal. Je houdt van uitdaging, aanpakken en een steile leercurve en blijft jezelf ontwikkelen.naast heb je intensief contact met talentvolle technici én opdrachtgevers in de                                  industrie en bouw. Je verdiept je graag in hun wereld, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk, jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau. Jij werkt graag in                                             teamverband, met collega’s én bent doelgericht. Bij een kantoor met een efficiënte aanpak, korte lijnen en heldere taal. Je houdt van uitdaging, aanpakken en een steile leercurve. Je blijft jezelf                                               ontwikkelen.

gezonde werkomgeving-1

Gezonde werkomgeving

TIM hecht veel waarde aan een gezonde werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Naast een gezonde werkplek organiseren wij teambuilding activiteiten, verschillende evenementen en vieren we successen samen. De week sluiten wij af met een vrijdagmiddagborrel.

Ook enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Jill Sloots - HR Medewerker

Jill beantwoordt graag al je vragen.

Hoi, ik ben Jill en als HR Specialist sta ik voor je klaar om al je vragen over onze interne vacatures te beantwoorden. Bel of mail mij gerust.