Werken bij TIM

Wil jij werken in de recruitment? Werken bij TIM, is werken in een professionele omgeving. Wij hebben altijd plezier in ons werk, zijn doelgericht, nieuwsgierig en winnaars! Waar anderen opgeven, maken wij het verschil!

IMG_4614

TIM en uitdagend werk

Werken bij TIM is werken met plezier, met aandacht voor groei en ontwikkeling. TIM biedt een uitdagende en professionele werkomgeving met een goede balans tussen werk en privé. Je bent werkzaam in een jong en ambitieus team en werkt samen met collega’s uit verschillende vakgebieden en vestigingen.

Hiernaast heb je intensief contact met talentvolle technici én opdrachtgevers in de industrie en bouw. Je verdiept je graag in hun wereld, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden. Dat vind je leuk, jouw grenzen eindigen niet bij de rand van je bureau. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s én bent doelgericht. Bij een kantoor met een efficiënte aanpak, korte lijnen en heldere taal. Je houdt van uitdaging, aanpakken en een steile leercurve. Je blijft jezelf ontwikkelen.

TIM Hilversum team Bouw

TIM Academy

Dé springplank voor een succesvolle carrière. Met de TIM Academy groei je op korte termijn door tot een echte professional in jouw vakgebied. Dit programma volg je in jouw eigen tempo. Uniek is dat wij je koppelen aan onze eigen werkgelukdeskundige die je gaat ondersteunen bij het bepalen van je persoonlijke leer- en ontwikkelplan.

Je volgt trainingen, cursussen en gaat naar netwerkevents. Hierbij gooien wij je niet voor de leeuwen maar gaan je middels trainingen on the job en in een 360° rol verder ontwikkelen als professional met de juiste kennis en vaardigheden om de beste te worden in jouw vakgebied.

Team-low-1

Gezonde werkomgeving

TIM hecht veel waarde aan een gezonde werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Naast een gezonde werkplek organiseren wij teambuilding activiteiten, verschillende evenementen en vieren we successen samen. De week sluiten wij af met een vrijdagmiddagborrel.

Verhoogde hartslag? Dan maken we graag kennis met jou

We groeien hard en zijn altijd op zoek naar collega’s. Bij TIM werk je samen met jonge en ambitieuze collega’s uit verschillende disciplines. Ben jij op zoek naar jouw volgende uitdaging?

Heb je vragen?

Julia-Wongsowikromo2

Julia Wongsowikromo - HR adviseur

Tel: +31(0)6 82 237 719

Linkedin
Simone Janssen HR Manager TIM

Simone Janssen - Operations Manager

Tel: +31(0)6 83 427 452

Linkedin
Filip Beekmeijer

Filip Beekmeijer - Jr. Marketing, Communicatie & HR adviseur

Tel: +31(0)6 82 461 679

Linkedin

Wij zijn altijd op zoek naar collega's