Werken bij TIM

Vacatures

Vacature Senior Accountmanager Eindhoven

Advies & Sales Eindhoven

Ben jij een ervaren Accountmanager en heb je je sporen al verdiend (bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling) als commercieel talent? En ben jij op zoek naar een rol waarin je jouw kennis kunt delen en jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Dan is deze carrièrekans bij TIM iets voor jou!

Bekijk vacature

Vacature Accountmanager Eindhoven

Advies & Sales Eindhoven
Heb jij al een achtergrond in de sales en wil jij jezelf verder ontwikkelen in een rol als accountmanager? Lees hier wat TIM voor jou en je carrière kan betekenen!
Bekijk vacature

Vacature Accountmanager Hilversum

Advies & Sales Hilversum
Toe aan bevlogenheid, professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waar JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou!
Bekijk vacature

Open sollicitatie Staff

Staff Eindhoven

Zoek jij een baan waar je betrokken wordt bij een groot deel van de operationele activiteiten? En vind je het leuk om mee te werken aan de groei van onze organisatie? Wij zoeken altijd enthousiaste en betrokken mensen die een directe bijdrage leveren aan onze activiteiten.

Bekijk vacature

Open sollicitatie Advies & Sales

Advies & Sales Alle vestigingen
Ben jij die sympathieke aanpakker die gemakkelijk contact legt en weet jij mensen te overtuigen van hun kwaliteiten en mogelijkheden? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met de juiste kwaliteiten.
Bekijk vacature

HBO afstudeerstage

Advies & Sales Eindhoven

Ben jij de stagiair(e) die ons team komt versterken? Als stagiair(e) kun jij een bijdrage leveren bij het versterken van onze marktpositie in Noord- Brabant en Limburg. Daarnaast maak je kennis met het vakgebied arbeidsbemiddeling, een boeiende branche met veel toekomstperspectief.

Bekijk vacature
0 vacatures gevonden met huidig filter