Marine & Offshore

Als technische professional in de marine & offshore heb je affiniteit met de maritieme sector. Je werkt in een boeiende en uitdagende omgeving in een wereldwijde markt. 

Start jouw succesvolle carrière in de offshore met een persoonlijk loopbaanplan van TIM.

werken in de Marine & Offshore

Banen genoeg. Waar ga jij aan de slag?

Werken in een uitdagende maritieme omgeving

Dankzij technologische ontwikkelingen is de marine & offshore sector continue in beweging. Binnen deze sector is TIM gespecialiseerd in banen op de wal, zowel nationaal als internationaal.  

Afhankelijk van jouw specialisme en ambities biedt deze sector veel kansen.

Marine & offshore

Weet jij al welke richting jij op wilt met je carrière in de techniek?

TIM is bekend met de marine & offshore industrie en goed op de hoogte wat er binnen deze sector speelt, welke kennis bedrijven vragen en wat jouw perspectieven zijn. 

Je kan werken bij een machinebouwer voor de grovere apparatenbouw, scheepswerf, een installateur of een advies- en ingenieursbureau. 

Werken in de marine en offshore

In de maritieme sector zijn er in elke fase van het project meerdere technische disciplines waarin je kan werken. Kies je voor technische diepgang als R&D engineer, mechanical engineer, naval architect, electrical engineer of structural engineer of ga je de breedte in door te kiezen voor een coördinerende functie in de rol van project engineer of werkvoorbereider. Voor de praktisch ingestelde techneut zijn er mogelijkheden op het gebied van (service)monteur of inbedrijfsteller.

TIM heeft niet alleen een gedegen netwerk bij grote bedrijven als Feadship en IHC maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden bij andere innovatieve organisaties in het MKB bij jou in de regio. Laat je goed informeren tijdens het adviesgesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen!

Maak kennis met het team marine & offshore

Wilbert van Baarn - Director Sales Industrie

Wilbert van Baren - Director Sales Industrie

Tel: +31(0)6 53 740 744

Linkedin
Sem Leenen - Accountmanager

Sem Leenen - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 049 499

Linkedin
Yosi van der Bilt - Accountmanager

Yosi van der Bilt - Accountmanager

Tel: +31(0)6 22 765 571

Linkedin
Ivan Robles - Senior Accountmanager

Ivan Robles - Senior Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 438 042

Linkedin
Idse Idzerda - Accountmanager Industrie

Idse Idzerda - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 660 337

Linkedin
Sem Leenen - Accountmanager

Klaar voor jouw loopbaan in de techniek?

Bij TIM kies je zelf welke kant je op gaat met jouw loopbaan in de techniek. Samen kijken we naar verschillende mogelijkheden en adviseren we je met jouw loopbaankeuze. Daarna zoeken we jouw baan in de techniek. De enige investering vanuit jouw kant is tijd.