TIM Technical Recruitment

TIM is als technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het werven en detacheren van technische professionals (mbo, hbo en wo niveau) voor toonaangevende bedrijven in de industrie en bouw. 

Wil jij werken met een leuk en enthousiast team?

 

Over TIM

Passie voor techniek

Bij TIM delen we jouw passie voor techniek. Wij geloven in de kracht van goed advies en ruimte voor groei. Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die plannen te realiseren. Hierbij kijken we naar wensen en ambities en geven we advies op maat. 

Door jarenlange ervaring binnen de technische detachering, een uitgebreid netwerk aan bedrijven en talentvolle professionals zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en bij bedrijven.

'Wij verbinden technische talenten met bloeiende organisaties voor succesvolle carrières.'

logos samenwerken-775x490-jpg

Maatwerk voor iedereen

Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik van onze kennis en expertise. Bedrijven helpen we met het vinden van gekwalificeerd technische professionals voor de invulling van technische vacatures. Het is onze taak om zo goed mogelijk in te schatten binnen welke afdeling en op welk niveau iemand kan starten en dat in de praktijk te realiseren. 

automotive

Het beste resultaat

Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Betrokken. Dat is TIM. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf, ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

Werken in de bouw 775x917

Waarom TIM?

In 2014 is TIM opgericht met als doel technische talenten te ondersteunen bij het vinden van de leukste baan bij de beste werkgever. De kandidaat staat daarom centraal in ons detacheringsproces. Dit maakt ons hét technisch detacheringsbureau met een unieke formule waarbij we Samen met jou op zoek gaan naar de baan waar je met Plezier werkt, persoonlijk én professioneel Groeit én de Winnaar bent van je eigen succes. TIM richt zich op talenten in de techniek met een toekomst in de bouw of industrie. Wij denken mee op elk niveau en halen succes uit ons persoonlijk advies. Hierbij handelen we altijd volgens onze kernwaarden: TOON, INZET & MENSEN.

Team TIM