TIM Technical Recruitment

TIM is als technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het werven en detacheren van technische professionals (mbo, hbo en wo niveau) voor toonaangevende bedrijven in de industrie en bouw.

downloads-image
mechanical-02

Passie voor techniek

Bij TIM delen we jouw passie voor techniek. Wij geloven in de kracht van goed advies en ruimte voor groei. Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die plannen te realiseren. Hierbij kijken we naar wensen en ambities en geven we advies op maat. 

Door jarenlange ervaring binnen de technische detachering, een uitgebreid netwerk aan bedrijven en talentvolle professionals zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en bij bedrijven.

logos samenwerken

Maatwerk voor iedereen

Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik van onze kennis en expertise. Bedrijven helpen we met het vinden van gekwalificeerd technische professionals voor de invulling van technische vacatures. Het is onze taak om zo goed mogelijk in te schatten binnen welke afdeling en op welk niveau iemand kan starten en dat in de praktijk te realiseren. 

automotive

Het beste resultaat

Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Betrokken. Dat is TIM. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf, ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

TIM Over ons 2

Waarom TIM

Na jarenlange ervaring in de technische detachering richt Tim Bijnen in 2014 TIM op. Een technisch detacheringsbureau met een unieke formule waarbij Opleiding, Groei en Succes op het hoogste niveau tot de absolute kernwaarden behoren. TIM richt zich puur op de techniek, denkt mee op elk niveau en levert persoonlijk maatwerkadvies. Sinds 2022 wordt TIM officiëel bijgestaan door Create Capital, waarmee we samen verdere groei willen bereiken.

Tim Bijnen
CEO 
LinkedIn