Bouw & Infra

Bouw- en infrabedrijven leveren een belangrijke bijdrage aan een goed woon-, werk- en leefklimaat in Nederland. De bouwsector is goed voor zo’n 10% van het bruto binnenlands product en er werken ruim 344.000 mensen.
Heb je een bouwtechnische achtergrond, dan helpen wij je om bij de juiste bedrijven aan de slag te gaan.

 

Civiel project 775x581

Met TIM maak je carrière in de Bouw & Infra.

Werken in de bouwsector

De totale bouwsector is goed voor zo’n 10% van het bruto binnenlands product en voor een productie van ruim 82 miljard euro. Daarvan komt 37 miljard uit de woningbouw, ruim 25 miljard uit de utiliteitsbouw en bijna 19 miljard uit de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW).

De omvang van de bouwsector en de vele verschillende specialisaties zorgen voor veel werkgelegenheid in deze sector. In totaal werken er rond de 334.000 werknemers verdeel over vele sectoren zoals Civiele techniek, Ruimtelijke ordening, Verkeer en Milieu.

Of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt of je wilt de volgende carrière stap maken, je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt! Daarom heeft TIM voor jou het Loopbaantraject ontwikkeld. Je geeft je gemakkelijk op voor een persoonlijk adviesgesprek waarna we samen aan de slag gaan om jouw carrière vorm te geven.

Alliander-halfjaarbericht-2021-775x490

Weet jij al waar je wil werken?

Als bouwkundige zijn er goede kansen voor jou op de arbeidsmarkt en je kunt bijna overal terecht. Je kunt kiezen voor de woningbouw, utiliteitsbouw of je gaat aan de slag als architect, inspecteur of calculator.

De vele mogelijkheden en de krapte op de arbeidsmarkt maken het vaak moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Is dit echt de job die bij je past?

TIM helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Wij adviseren je over de mogelijkheden en zorgen dat je aan de slag gaat bij het bedrijf dat écht bij jou past.

Bouwbedrijven in Nederland

In totaal zijn in Nederland ongeveer 225.000 bedrijven actief in de bouwsector. Verreweg de grootste zijn de Koninklijke BAM Groep, VolkerWessels en Koninklijke Boskalis. Wij bij TIM  gaan voor de juiste match. Dat betekent dat wij kijken welke bedrijven en functies het beste passen bij jouw wensen en ambities. Daarna gaan we voor je aan de slag zodat jij snel kunt starten.

Werken in de bouw

 

Maak kennis met het team bouw

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Tel: +31(0)6 12 369 635

Linkedin
Koen Swinkels - Teammanager Civiel

Koen Swinkels - Teammanager Civiel

Tel: +31(0)6 51 315 272

Linkedin
Jodie Janssen - Accountmanager

Jodie Janssen - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 611 239

Linkedin
Stan Favier - Teammanager Bouw

Stan Favier - Teammanager Bouw

Tel: +31(0)6 82 617 074

Linkedin
Sander Bosch - Senior Accountmanager

Sander Bosch - Senior Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 053 819

Linkedin
Nieuwe medewerker

Vacature Accountmanager

Tel: +31(0)40 3400 080

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Klaar voor jouw loopbaan in de techniek?

"Wil je werken in de Bouw of Civiele Techniek bij de werkgever die écht bij jou past? Maak kennis met TIM en laat je adviseren over de beste stap in jouw loopbaan."

Christian Willems - Director Bouw & Civiel