Woningcorporatie

Werken bij een woningcorporatie betekent dat je samen met collega's zorgt voor een wereld met betaalbare woningen! Bedenk jij creatieve oplossingen voor de woningcrisis of zorg jij als opzichter dat alles rondom het bouwproces soepel verloopt?

Start jouw succesvolle carrière in de vastgoed met een persoonlijk loopbaanplan van TIM.

Woningcorporaties

Samen met onze adviseurs vind jij de leukste werkplek.

Samen voor een duurzame toekomst bij woningcorporaties

Binnen het sector woningcorporatie zijn verschillende functies waar je interesse en passie kunnen liggen. Zo variëren de functies van het tekenen van projecten tot aan de uitvoering van de bouw. Afhankelijk van jouw specialisme en ambities biedt deze sector veel kansen.

portrait-female-real-estate-agent-looking-camera-while-happy-couple-standing-background

Weet jij al bij welke Woningcorporatie je gaat starten?

Bij Woningcorporaties zijn er veel kansen voor jou op de arbeidsmarkt. Kies je voor een functie in de woningbouw, utiliteitsbouw, architectuur, inspectie, onderhoud of installatie? Je kan bij een groot aantal corporaties gaan werken, zowel regionaal als nationaal. TIM helpt je bij het maken van de beste keus en een succesvolle sollicitatie.

Werken bij een woningcorporatie

Bij een Woningcorporatie is geen dag hetzelfde. Het werk bij een Woningcorporatie is afwisselend en je kan veel kanten op met je loopbaan. Kies je om verder te groeien als specialist binnen één vakgebied of wil je je kennis juist verbreden?

TIM heeft niet alleen een gedegen netwerk bij grote corporaties als Stichting Wonen Zuid en Woonstichting JOOST maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden bij andere innovatieve Woningcorporaties in het MKB en bij jou in de regio. Laat je goed informeren tijdens het adviesgesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen!

Functies bij een woningcorporatie

Maak kennis met het team woningcorporaties

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Christian Willems - Business Unit Manager Bouw & Civiel

Tel: +31(0)6 12 369 635

Linkedin
Stan Favier - Teammanager Bouw

Stan Favier - Teammanager Bouw

Tel: +31(0)6 82 617 074

Linkedin
Jodie Janssen - Accountmanager

Jodie Janssen - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 611 239

Linkedin
Nieuwe medewerker

Vacature Accountmanager

Tel: +31(0)40 3400 080

Stan Favier - Teammanager Bouw

Klaar voor jouw loopbaan in de techniek?

Wil je werken bij een woningcorporatie en weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn? Maak kennis met TIM en laat je informeren over alle keuzemogelijkheden die er voor jou zijn.