Civiele techniek

Werken in de Civiele Techniek biedt vele mogelijkheden voor een grote groep technisch opgeleiden. Van onderzoek tot projectmanagement. Of van van ontwerp tot onderhoud en beheer. Je werkt met jouw collega's aan essentiële infrastructuur in het hele land.  Met TIM weet je zeker dat je bij het mooiste bedrijf met de beste projecten gaat werken.

 

Civiel technisch ingenieur-1

Jouw carrière begint met een plan, niet met een vacature.

Een onmisbare schakel in de ontwikkeling van infrastructurele projecten

Binnen de Civiele Techniek kun je ontwerpen, plannen, berekenen of projecten managen en uitvoeren. Je ziet toe op een veilige, duurzame en efficiënte constructie, voorbereiding en realisatie van bijvoorbeeld dijken, sluizen en dammen, maar ook van grote infrastructurele projecten zoals: wegen, bruggen, tunnels, rioleringsnetten, sluizen en kabel- of leidingnetwerken. 

Het vakgebied civiele techniek zorgt er voor dat een land veilig, leefbaar en bereikbaar blijft. Waarbij je rekening houdt met klimaat veranderingen en economische of demografische ontwikkelingen.

Afhankelijk van jouw specialisme en ambities biedt deze sector veel kansen waarbij TIM Technical Recruitment met jouw je carrièrepad uitstippelt en zorgt dat jij de baan krijgt bij die gave werkgever met de mooiste projecten.

'Door de afwisselende werkzaamheden leer ik de fijne kneepjes van het vak'

Wessel — Werkvoorbereider

Lees het hele verhaal
Wessel - werkvoorbereider

Ben jij net als Wessel op zoek naar een uitdaging in de Civiele techniek of ROVM?

Laat je adviseren door een loopbaanadviseur
Civiel technisch ingenieur 775x490

Weet jij al welke richting jij op wilt met je carrière?

De sector Civiele Techniek biedt vele beroepsmogelijkheden en de kansen op de arbeidsmarkt voor jou als civiel ingenieur zijn goed. Afhankelijk van je specialisatie hebben wij mogelijkheden bij veel van onze opdrachtgevers.

Wil jij werken bij de leukste bouwbedrijven van Nederland of werken aan de mooiste infrastructurele  projecten? Laat je door TIM adviseren.

Werken in de civiele techniek

Als civiel ingenieur kun je, afhankelijk van je specialisme, veel kanten op en binnen verschillende sectoren werken. Je werkterrein is heel breed en je kunt allerlei functies bekleden. Denk aan projecten op het gebied van infrastructuur, milieutechniek, waterbouwkunde, railinfra, kabels & leidingen of constructief.

TIM heeft niet alleen een gedegen netwerk bij grote bedrijven als Volker Wessels of BAM maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden bij andere innovatieve organisaties in het MKB en bij jou in de regio. Laat je goed informeren tijdens het adviesgesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen!

Maak kennis met het team civiele techniek

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Tel: +31(0)6 12 369 635

Linkedin
Koen Swinkels - Teammanager Civiel

Koen Swinkels - Teammanager Civiel

Tel: +31(0)6 51 315 272

Linkedin
Kuno Weening - Accountmanager Bouw & Civiel

Kuno Weening - Accountmanager

Tel: +31(0)6 20 687 323

Linkedin
Koen Swinkels - Teammanager Civiel

Klaar voor jouw loopbaan in de techniek?

Ga jij aan de slag in de civiele techniek maar weet je niet welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn? Maak kennis met TIM en ervaar de voordelen van ons loopbaanadvies.