Bouwkunde

Als bouwkundige aan de slag bij de mooiste bedrijven in de leukste functies? De bouwsector is volop in beweging en biedt volop carrièrekansen. Hoog opgeleid technisch personeel kan direct aan de slag. Maar weet jij waar je de baan vindt die echt bij jou past?

Persoonlijk loopbaanadvies

 

Bouwkunde 770x450

Werken aan tastbare zaken voor de samenleving

Er zijn veel mogelijkheden voor jou in de bouwsector, variërend van functies op de tekenkamer, tot aan de werkvoorbereiding en in de uitvoering. Als specialist in UTA personeel met de focus op zowel nieuwbouw als het beheer en onderhoud van gebouwen, in de woningbouw en utiliteit, kennen we een grote verscheidenheid aan vakgebieden. Denk hierbij aan constructietechniek, architectuur, bouwtechnologie, bouwmanagement en vastgoedbeheer. Afhankelijk van jouw specialisme en ambities biedt deze sector veel kansen. Samen met TIM weet jij de beste kansen te vinden.

Bouwkundig Inspecteur 770x441

Weet jij al welke richting jij op wilt met je carrière?

Als bouwkundige zijn er goede kansen voor jou op de arbeidsmarkt en je kunt bijna overal terecht. Kies je voor een functie in de woningbouw, utiliteitsbouw, architectuur, inspectie, onderhoud of installatie? Je kan bij een groot aantal bedrijven gaan werken waaronder een advies- of ingenieursbureau, architectenbureau, aannemer, in de afbouw of bij de overheid.

Laat je adviseren

 

Werken in de bouw

Binnen de bouw is geen dag hetzelfde. Het werk in de bouw is afwisselend en je kan veel kanten op met je loopbaan. Kies je om verder te groeien als specialist binnen één vakgebied of wil je je kennis juist verbreden?

TIM heeft niet alleen een gedegen netwerk bij grote bedrijven als BAM en Ballast Nedam maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden bij andere innovatieve organisaties in het MKB en bij jou in de regio. Laat je goed informeren tijdens het adviesgesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen!

Vind jouw functie

Maak kennis met het team bouwkunde

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Tel: +31(0)6 12 369 635

Linkedin
Stan Favier - Teammanager Bouw

Stan Favier - Teammanager Bouw

Tel: +31(0)6 82 617 074

Linkedin
Sander Bosch - Accountmanager

Sander Bosch - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 053 819

Linkedin
Jodie Janssen - Accountmanager

Jodie Janssen - Accountmanager

Tel: +31(0)6 82 611 239

Linkedin
Stan Favier - Teammanager Bouw

Loopbaanadvies

Wil je werken in de bouwkunde en weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn? Geef ons een seintje en je krijgt persoonlijk advies over jouw volgende carrière-stap.

Start jouw loopbaanplan

Of bel 040 3400 080