TIM Traineeship hbo

Als hbo trainee ben jij de architect van je eigen carrière. Samen bouwen wij aan jouw loopbaan met de zekerheid van een vaste baan, met de vrijheid en uitdagingen van ondernemerschap.

mechanical-02

Meld je direct aan als TIM Trainee

Aanmelden

Leren en werken als TIM Trainee

Tijdens het programma ontwikkel je jezelf als starter binnen één of twee jaar tot een vakvolwassen professional in jouw vakgebied. Het TIM Traineeship is wezenlijk anders dan een normale baan. Samen bouwen wij aan jouw carrière met de zekerheid van een vaste baan, met de vrijheid en uitdagingen van ondernemerschap.

Tijdens het TIM Traineeship sta jij als technisch talent centraal. In overleg ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Hierbij ligt de nadruk op het vinden van de optimale combinatie tussen het opdoen van relevante werkervaring, technische kennis, persoonlijke vaardigheden en ambitie. Als trainee werk je mee aan projecten welke voor jou interessant zijn en in overleg maken we hierin de beste keuzes. Naast werken en leren maak je kennis met een gedegen netwerk waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt.

Vier principes

Het traineeship is gebaseerd op vier principes:

  1. Een langdurige arbeidsrelatie

  2. Individuele bonus

  3. Persoonlijke coaching en training

  4. Gespecialiseerde kennis van jouw vakgebied

Jouw ontwikkeling staat bovenaan

Bij TIM ben jij de architect van je eigen loopbaan en carrière. Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen om je persoonlijk ontwikkelplan vorm te geven én succesvol te doorlopen. Naast vakinhoudelijke trainingen besteden we ook aandacht aan jouw ondernemers- en communicatievaardigheden. Want naast hard skills vinden we ook je soft skills erg belangrijk.

Wij werken samen met diverse opleidingsinstituten waarbij je erkende diploma’s en certificaten kunt behalen. Aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak start jij in het TIM Traineeship.

Meedenken en beslissen

Bij TIM hebben we je heel wat te bieden. Als Trainee krijg je veel vrijheid en word je écht gewaardeerd. Je werkt aan afwisselende projecten die zoveel mogelijk worden afgestemd op jouw voorkeur en je kunt daarnaast regelmatig overleggen en kennisdelen met vakbroeders. Werkondernemers onder elkaar. Grote kans dus dat je je bij ons op je gemak voelt! Bovendien heb je inbreng in de bedrijfsstrategie van TIM en natuurlijk mag je als ambassadeur ook mee zoeken naar een geschikte opdracht.

Functie eisen

  • 0-2 jaar relevante werkervaring
  • Fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Ondernemend en proactief 
  • Bereid om op dagelijkse basis te reizen (woon-werk)
  • Multidisciplinaire projecten geven je energie

TIM Traineeship. Ontwikkel jezelf tot een vakvolwassen technische professional.

tim-Proactief 80x80px

Proactief talentenprogramma

tim-trainingen 80x80px

Vakinhoudelijke trainingen

tim-ind coaching- 80x80px

Persoonlijk ontwikkelplan en individuele coaching

tim-voortgangsgesprek 80x80px

Periodieke voortgangsgesprekken en continu feedback

tim-netwerkevents-80x80px

Newerkevents

tim-aanvangstsalaris 80x80px

Prima aanvangssalaris

tim-sec aarbeidsvoorw-80x80px

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

tim-vats jaarcontract 80x80px

Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband bij TIM

Christian Willems - Director Sales Bouw & Civiel

Enthousiast over het TIM Traineeship? We maken graag kennis met jou.

Meld je hier aan en we gaan samen het gesprek aan. Hierin kijken we naar je opleidingsniveau, afstudeerrichting en ambities! Start je als Trainee, dan wordt je intensief opgeleid tot vakvolwassen professional in jouw vakgebied.

Vind mijn traineeship

Of bel 040 3400 080