Tevreden medewerkers bij TIM

WERKGELUK - 6 min leestijd

Medewerkerstevredenheid en werkgeluk bij TIM

John Verheggen op 16 februari, 2023

 

Tevredenheidsonderzoek

Als organisatie streeft TIM continu naar verbetering, niet alleen door onze medewerkers te trainen en op te leiden maar ook door te kijken naar onszelf als organisatie. Wat doen we goed en wat kunnen we misschien nog beter doen? Net als onze medewerkers, die zichzelf graag willen blijven ontwikkelen, willen we dat als organisatie natuurlijk ook. Dit zit in ons DNA. We vinden het belangrijk om vooruit te kijken, nieuwe kansen te grijpen, uitdagingen aan te gaan en ons continu te blijven verbeteren. Bij TIM zijn we geen volgens maar initiatiefnemers!

DSC03053

Een goede balans tussen hard werken en gezelligheid vinden we bij TIM erg belangrijk. We houden van de vrijdagmiddagborrel en een uitje op z'n tijd. Helaas is dit door corona afgelopen tijd wat lastiger geweest. Nu er steeds meer mogelijk is vonden we het tijd om de balans op te maken. Hoe tevreden zijn onze medewerkers nou eigenlijk en waar worden ze écht gelukkig van? Om daar achter te komen hebben we een intern medewerkers tevredenheidsonderzoek afgenomen onder alle medewerkers. 

Het resultaat

Het resultaat was erg positief, ondanks de beperkingen door de Corona-maatregelen kregen we een hele mooie score van onze medewerkers. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Dit is naast een mooi compliment, een extra motivatie om nog meer leuke activiteiten te organiseren en onze medewerkers in het zonnetje te blijven zetten.

Naast uitjes en borrels hebben we natuurlijk ook gekeken naar manieren hoe we onze medewerkers vitaal en fit kunnen houden. Door de ideeën en feedback van onze medewerkers hebben we een beter beeld kunnen vormen van wat wel en juist niet werkt om bij te dragen aan een gezonder werkklimaat. 

DSC02827

Zo verzorgen we een gezonde lunch met dagelijks vers fruit en doen we mee aan verschillende sportieve (netwerk) activiteiten zoals de tour d'asperges en de Mijl van Mares. Daarnaast gaan we deze zomer onze talenten op de mat ontdekken, wij kijken er naar uit!

Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelenBe Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden en wil je ook deel uitmaken van onze organisatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina voor de actuele vacatures en wie weet neem jij ook deel aan het volgende tevredenheidsonderzoek.

 

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.