Werken bij TIM

TIM NIEUWS - 8 min leestijd

Wanneer je slaagt moet je het vieren

John Verheggen op 2 mei, 2023

Voorjaarscampagne is een succes

Op 1 april ging onze voorjaarscampagne van start. Deze campagne heeft als doel zoveel mogelijk kandidaten aan de baan te helpen die écht bij ze past. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf en vergt wat inspanning van onze adviseurs. Maar ja, voor niets gaat de zon op. Wil je slagen dan zul je er ook iets voor moeten doen.

Om onze loopbaanadviseurs te motiveren en de campagne wat pit te geven, hebben we er een leuke competitie van gemaakt waarbij er natuurlijk ook aandacht is voor plezier, ontspanning en een beloning. 

Ontspanning komt na inspanning

Om het Tim Team scherp te houden is er natuurlijk ook wat ontspanning nodig na al de geleverde prestaties. Wat is er dan leuker om even helemaal los te gaan tijdens een potje knotshockey.

Na een korte wandeling naar de lokale hockeyclub en een snel opwarmrondje ging iedereen helemaal los.

Knotshockey 2023 (12)-1 

Wij gaan voor goud

Na drie weken hard werken hebben we op vrijdag alle resultaten verwerkt en de winnaars van de verschillende categorieën bekendgemaakt. Maar liefst 4 teams vielen in de prijzen en werden beloond voor hun succesvolle inzet. Op 21 april hebben we feestelijk de eindstand bekendgemaakt. Het was een geslaagde campagne waarmee we weer een groot aantal kandidaten hebben kunnen verblijden met een geweldige carrièrestap. Heb jij een technische achtergrond op MBO-, HBO- of WO-niveau en wil jij een carrièrestap maken die écht bij jou past? Neem dan eens contact met ons op en we gaan samen op zoek naar jouw succes.

 IMG_9096

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.