TIM NIEUWS - 6 min leestijd

Olympisch kampioen Sanne Wevers kiest voor TIM Recruitment

John Verheggen op 2 februari, 2023

Winnen doen we samen

Het komende jaar zal turnster Sanne Wevers vaker bij TIM Recruitment te vinden zijn. De topsporter en recruitment specialist voor de technische branche gaan een samenwerking aan. Christian Willems, Director Sales bij TIM Recruitment: ‘We zijn trots Sanne te mogen sponsoren op haar weg naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Ze is een gouden match met TIM. Nieuwsgierig maar selectief, om de focus te houden op het einddoel. Gaan voor goud. En winnen.’

Olympisch Goud

Sanne Wevers, die in 2016 Olympisch goud behaalde op de balk tijdens de zomerspelen in Rio, werkt sinds oktober aan haar terugkeer in de turnsport. In samenwerking met haar team doet ze er alles aan om in topvorm in Parijs te verschijnen. Sanne Wevers: ‘Samen met TIM Recruitment gaan we voor succes op de spelen. Daarvoor is het van belang dat ik actief ben in een omgeving waar een winnaarsmentaliteit vanzelfsprekend is, dan is TIM Recruitment een schot in de roos’. Samen op weg naar goud.

Samenwerking

Sanne zal in de komende maanden nader kennis gaan maken met TIM Recruitment. Daarbij zal er intensief samengewerkt gaan worden om zowel Sanne als TIM Technical Recruitment naar de top te brengen. Benieuwd hoe? Houd de socials van TIM Technical Recruitment goed in de gaten om deze leuke samenwerking te volgen.

Volg ons op:
Facebook
Instagram
LinkedIn

Sanne Wevers bij TIM Technical Recruitment

 

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.