Vestiging TIM in Apeldoorn

TIM NIEUWS - 6 min leestijd

Tim groeit in Apeldoorn

John Verheggen op 20 december, 2022

Het moment is dan eindelijk daar!

TIM Recruitment heeft de volgende stap gezet om haar marktpositie, groei en ambities te kunnen realiseren.
Per 1-1-2023 word onze hub vestiging Apeldoorn officieel omgedoopt tot onze derde vaste locatie, naast Hilversum en Eindhoven.

De locatie

TIM Recruitment Apeldoorn is te bezoeken aan het Rietveld 1 te Apeldoorn. De locatie is zeer centraal gelegen en goed te bereiken via de A1 en A50. Ook middels het openbaar vervoer is de vestiging zeer goed te bereiken en ligt op 5 minuten loopafstand vanaf het station het Kasteel! Er zit veel bedrijvigheid in Apeldoorn maar je kan er ook heerlijk ontspannen tijdens een wandeling in de pauze. 

Naast onze vestiging ligt de indoor wielerbaan Omnisport. Hier hebben wielergrootheden als Kirsten Wild, Laura Kenny, Gregory Baugé, Chris Hoy en Harrie Lavreysen zegegevierd op WK’s. Deze prestaties komen overeen met onze eigen ambities. Namelijk op een zeer hoog kwaliteitsniveau vraag en aanbod bemiddelen in de techniek! 

Waarom Apeldoorn?

TIM Recruitment is al jaren een begrip binnen de technische wereld als het gaat over de bemiddeling van specialistische functies in de techniek. Met nog 2 vaste locaties in Waalre (Hoofdkantoor) en Hilversum is dit het juiste moment om vaste voet te zetten in Apeldoorn.  Vanuit de vestiging in Hilversum hebben wij altijd al goede relaties kunnen opbouwen met bedrijven die in het Oosten zijn gevestigd. Sterker nog, ze hebben ons regelmatig gevraagd wanneer er een locatie van TIM in het Oosten ging komen. Hierdoor wordt de verbinding met onze relaties en kandidaten nog sterker!

Verantwoordelijke voor de vestiging

Op onze vestiging in Apeldoorn zal Wilbert van Baren verantwoordelijk zijn voor de verdere groei en het verstevigen van onze marktpositie. Wilbert is sinds 2018 nauw verbonden aan TIM Recruitment en heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei in Hilversum. Wilbert komt zelf uit Apeldoorn en heeft altijd de ambitie gehad om ook daar een vestiging te openen. “het is een droom die uitkomt” Aldus Wilbert.

Vanaf januari draagt hij het stokje in Hilversum over aan Jeroen Boor. Jeroen heeft ruime saleservaring opgedaan bij Heiwegen Consultancy. Jeroen wordt verantwoordelijk voor de verdere versterking van de marktpositie en het uitbreiden van onze activiteiten in Hilversum.

TIM wil uitbreiden

Wij gaan ook snel uitbreiden in Apeldoorn! In januari gaan wij de werving starten voor een senior Accountmanager. Wil jij meegroeien met een leuk team in een mooie branche waar je ècht wat betekend voor de technische professional? Solliciteer dan voor de functie: Senior Accountmanager.

 

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.