Accountmanager [Hilversum]

Toe aan bevlogenheid, professionele collega’s en een ontwikkelingstraject waarin JIJ centraal staat? Dan is werken bij TIM iets voor jou!

DSC02785-1

Accountmanager

Werken als Accountmanager betekent hard werken maar met veel plezier en uitdaging. Als Accountmanager benader je zelfstandig de markt vanuit je opgestelde kwartaalplan. Hierbij ben je verantwoordelijk voor je eigen netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en het commercieel uitbouwen hiervan. Je bent een professionele gesprekspartner, denkt oplossingsgericht en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf en je carrière te halen. We hebben een uitgebreid ontwikkelingstraject waarbij je kan doorgroeien naar de functie van Senior Accountmanager of Team Manager.

Waarom TIM?

Werken bij TIM is een uitdaging. Wij begeleiden onze medewerkers op maat. Er wordt veel aandacht besteed aan je professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je zelfvertrouwen groeit, je je ambities waar kan maken en dat je plezier hebt in je werk. Dit realiseren we door autonomie in je werk te bieden en je vertrouwen te geven. Daarnaast hechten we waarde aan een ontspannen en gezonde werksfeer waarbij je jezelf kan zijn. Zo sluiten we elke werkweek af met een hele gezellige vrijdagmiddagborrel en zorgen we ervoor dat onze medewerkers niets te kort komen. Elke dag serveren we een gezonde lunch en vers fruit om een gezonde voeding te stimuleren. Daarnaast organiseren we jaarlijks leuke bedrijfsuitjes en weekenden om het harde werken te belonen.

Jouw uitdaging 

Je wordt specialist bij TIM en gaat je richten op technische professionals binnen een bepaald vakgebied. Je begeleidt de medewerkers welke je tewerkgesteld hebt en ondersteunt hen bij hun eigen ontwikkeling. Jouw resultaat behaal je door succesvol te bemiddelen waarbij je de klant en medewerker tevreden houdt. Je ontwikkelt jezelf tot een professionele gesprekspartner die oplossingsgericht kan denken. Voorwaarde is dat het voor jou een uitdaging is om het beste uit jezelf naar boven te halen. Het leveren van goede prestaties is voor jou vanzelfsprekend. Je wordt begeleid door de Senior Accountmanager/Team Manager van TIM.

Jouw persoonlijkheid

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een economische en/of commerciële opleiding
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit; jij wilt de beste zijn
  • Je wilt verder groeien en jezelf door ontwikkelen in je carrière
  • Je bent een multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is 
  • Je hebt 2-5 jaar relevante werkervaring
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
  • Je bent resultaatgericht, energiek, enthousiast en een echte doorzetter!
  • En je bent in het bezit van rijbewijs B

Jouw beloning

Een uitdagende functie waarbij wij veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen wij je groeiprofiel op zodat je kunt doorgroeien naar de functie van Senior Accountmanager of Team Manager.

Werken bij TIM. Jouw springplank naar een succesvolle carrière.

tim-uitdagende functie-80x80px

Uitdagende functie

tim-smarthpone-80x80px

Een smartphone van de zaak

tim-academy-80x80

TIM Academy persoonlijk opleidingstraject

tim-trainingen 80x80px

Proactief talentenprogramma

tim-doorgroei-80x80px

Doorgroeimogelijkheden

tim-bonusregeling-80x80px

Bonusregeling & marktconform salaris

tim-vakantiedagen-80x80px

27 vakantiedagen

tim-samenwerkenjongteam-80x80px

Samenwerken met een jong team en gedreven collega's

tim-bijzondere momenten-80x80px

Vrijdagmiddagborrel, uitjes, en bijzondere momenten samen vieren

ilona bureau

Solliciteer op deze functie

Wil je werken als Accountmanager bij TIM en het beste uit jezelf en jouw carrière halen? Solliciteer dan direct op deze functie.

Solliciteer bij TIM

Of bel 035 2200 990