WERKEN BIJ TIM - 4 min leestijd

Bedankt voor de inzet en goede samenwerking!

Simone Janssen op 10 juli, 2020

Waardering vinden wij belangrijk

Deze week hebben onze accountmanagers de medewerkers en opdrachtgevers van TIM blij gemaakt met een cadeau voor de zomer. Omdat velen de vakantieplannen hebben moeten cancelen willen we graag iets doen voor onze medewerkers en opdrachtgevers om iedereen toch te laten genieten van de welverdiende ontspanning. Deze attentie geven onze accountmanagers als bedankje voor de inzet en goede samenwerking gedurende de afgelopen tijd. In crisistijd wordt er namelijk door iedereen extra hard gewerkt. Nu vonden we het dus een goed moment om onze medewerkers en opdrachtgevers te laten weten dat we de inzet en goede samenwerking waarderen. Een blijk van waardering kan je namelijk al gelukkiger maken.

Bedankje Tim goede versie

 

Persoonlijke aandacht

Opleiding, groei en succes op het hoogste niveau behoren bij TIM tot de absolute kernwaarden. Daar hoort een blijk van waardering natuurlijk ook bij. Omdat onze accountmanagers persoonlijk contact hebben met onze medewerkers en de opdrachtgevers zijn de lijnen kort en is er maatwerk voor iedereen mogelijk. Onze accountmanagers hebben daarom allemaal zelf de brieven ondertekend en verstuurd omdat ze graag iedereen persoonlijk willen bedanken.

Daryl vouher-2 abc offi

Wil jij dit ook?

Wil je ook een baan waarbij je écht gewaardeerd wordt of een partner die met jouw bedrijf meedenkt en helpt het beste technisch personeel te vinden die bij jouw organisatie past? Kijk dan snel op www.tim-recruitment.nl of neem contact op met een van onze accountmanagers.

 

Picture of Simone Janssen

Simone Janssen

Al ruim 10 jaar specialist in het HRM vakgebied. Als Human Resource Manager eindverantwoordelijk voor succesvolle in- en doorstroom van alle vacatures bij TIM, talent-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling, naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving, en strategische advisering van directie op het gebied van HR beleid.