Werkgeluk

WERKGELUK - 3 min leestijd

Werkgeluk, ben jij gelukkig op je werk?

Kim van der Steen op 7 maart, 2019

Werkgeluk is een thema wat hedendaags een belangrijke rol speelt in het bedrijfsleven. Het woord zegt het al: ‘geluk op je werk’, maar betekent voor iedereen iets anders en heeft geen eenduidige betekenis.

Maar wat is werkgeluk eigenlijk? Allereerst is het van belang dat er een goede balans is tussen levensgeluk en werkgeluk. Dit zal altijd invloed hebben op elkaar. Naast de omgeving waar je werkt, heb je uiteindelijk zelf de grootste invloed op jouw eigen werkgeluk.

Maar waarom is werkgeluk dan zo belangrijk? Iedereen wil gelukkig zijn en uit onderzoek is gebleken dat gelukkige medewerkers meer energie hebben, productiever en gedrevener zijn (Lyubormisky, King & Diener 2005). Hier sluit TIM zich bij aan, want plezierig werken in een ambitieuze omgeving, dat is het doel bij TIM!

Ben jij gelukkig op je werk? Gelukkig op je werk ben je, als je er voldoening en energie uit kan halen. Een baan die aansluit op jouw wensen en ambities, dat vinden wij belangrijk bij TIM. Hierdoor stimuleren we groei, ontwikkeling en succes bij al onze medewerkers. Deze kernwaarden dragen bij aan hoe iemand zich voelt op het werk en dus ook het werkgeluk.

Groei, ontwikkeling en succes op het werk
De TIM Academy - ook wel de groei van onze medewerkers - wordt middels verschillende manieren aangeboden en is dé springplank voor een succesvolle carrière. Hiernaast wordt per medewerker aandacht besteedt aan persoonlijke ontwikkeling. Binnen TIM zijn er dan ook verschillende mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen waarmee je jouw vakkennis en/of soft skills vergroot. Afhankelijk van de ambities en wensen wordt een persoonlijk leer- en ontwikkelplan opgesteld. Het is hard werken, maar bij TIM wordt hard werken gezien, gewaardeerd en beloond. Het uiteindelijke resultaat is succes bij al onze medewerkers!

 

Picture of Kim van der Steen

Kim van der Steen

Manager Human Resources