Met een team groei je sneller

LOOPBAANADVIES - 8 min leestijd

Groei ondanks tegenwind

John Verheggen op 4 december, 2020

Kansen en mogelijkheden

In tijden van crisis zijn bedrijven vaak terughoudend en richten zich op het beperken van schade. Crisis biedt echter ook kansen en mogelijkheden. Juist in tijden van crisis kan je het roer eens omgooien en veranderingen doorvoeren. Daarnaast kan een crisis dwingen tot creativiteit, simpelweg omdat de middelen niet meer beschikbaar zijn om dingen te doen zoals je gewend bent. Hierdoor word je gedwongen om te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Dat is de tactiek die we bij TIM toepassen. Niet focussen op de beperkingen, maar juist kijken naar de mogelijkheden!

Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren. Hierbij kijken we naar ambities en mogelijkheden, en dat is echt maatwerk. TIM is als technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het werven en detacheren van technische professionals (mbo+, hbo en wo niveau) voor toonaangevende bedrijven in de bouw en industrie. Door jarenlange ervaring binnen de technische detachering, een uitgebreid netwerk aan bedrijven en talentvolle professionals zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en bij bedrijven. Juist nu ze het hard nodig hebben staan we nog dichter bij technici en onze relaties om ze zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Niet inkrimpen, maar juist uitbreiden.

Kaart-1

Hoogwaardige dienstverlening en innovatie

“Door een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden én door innovatief om te gaan met de huidige marktomstandigheden breiden we ondanks de coronacrisis uit met nieuwe hub locaties in Amsterdam, Apeldoorn en Roermond”, aldus de heer Bijnen, director bij TIM. Flexibele hub locaties, "waardoor we tegemoet komen aan de groeiende behoefte van technici en relaties om zichtbaarder op deze locaties aanwezig te zijn." Tegelijkertijd als organisatie gaan we effectiever om met de beschikbare ruimte en kunnen we sneller schakelen.

De laatste periode is het netwerk in de deze regio’s flink uitgebreid en zijn er vaste afspraken gemaakt met landelijk werkende aannemers en installateurs. Door deze ontwikkelingen kunnen wij in het adviesgesprek met technici alle mogelijke bedrijfstakken en bedrijven binnen de techniek op een kundige wijze verkennen en weten wij waar de kansen liggen, wat er in vacatures precies wordt verwacht en zijn we goed op de hoogte van arbeidsvoorwaarden per sector. In de huidige tijd is het erg belangrijk om niet alleen binnen je eigen tak van sport te kijken maar je ook te laten informeren over andere opties. Doordat onze adviseurs goed met elkaar samenwerken, delen wij intern deze kennis en informatie en daar heeft een kandidaat baat bij.

Wil jij ook (door)groeien? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de techniek en heb je ook interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Investeer dan een uurtje van je tijd en laat je vrijblijvend adviseren door een loopbaanadviseur van TIM. De keuze is aan jou. Plan een vrijblijvend loopbaanadviesgesprek in en samen kijken we naar de volgende stap in jouw loopbaan.

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.