TIM Technische Banenmarkt

LOOPBAANADVIES - 13 min leestijd

Kom naar onze Technische Banenmarkt

John Verheggen op 2 mei, 2023

Dé Banenmarkt voor Technisch Talent, ben jij er ook bij?

Zaterdag 17 juni - 11:00 t/m 14:00 uur
Laan van Diepenvoorde 1 - 5582 LA WAALRE

Op 17 juni aanstaande organiseert TIM Technical Recruitment de Technische Banenmarkt. Heb jij een technische achtergrond op MBO-, HBO- of WO- niveau dan is dit het moment om jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt te verkennen.

Meld je aan voor de banenmarkt >>

(Bijna) afgestudeerd?

Ben je klaar met je studie of studeer je binnenkort af dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Geen probleem in de huidige arbeidsmarkt, waar iedereen om technisch personeel schreeuwt. Maar voor jou is het natuurlijk belangrijk om op de juiste plek aan de slag te gaan. Een plek die bij jouw wensen en ambities past. Collega's waarmee het klikt en waardoor je met plezier naar je werk gaat. 

Als starter komt er veel op je af tijdens je zoektocht naar een baan. En hoe weet je nu of die leuke vacature nou echt bij jou past? Misschien heb je door al je examens wel helemaal geen tijd om te solliciteren. Dan kan TIM Technical Recruitment jou daar goed bij helpen. Als detacheringsbureau voor technisch personeel hebben we een groot netwerk aan leuke bedrijven. Wij kennen de bedrijfsculturen en de mensen achter het merk. Samen met jou bespreken we wat jij zoekt in een baan maar kijken we ook goed naar wie jij bent. Hierdoor weten wij de perfecte match te maken en maak jij een vliegende start bij je nieuwe baan.

"Tijdens de banenmarkt maak je kennis met onze loopbaanadviseurs en kun je in gesprek gaan met enkele kandidaten die via ons een mooie start hebben gemaakt.

loopbaanadvies-mbo groot_Tekengebied 1-1

 

Je hebt al een baan maar wil toch eens verder kijken

Na je studie heb je succesvol een baan kunnen vinden en daar ben je al een tijdje actief. Je collega's zijn over het algemeen leuk en met je leidinggevende kun je het ook goed vinden. Maar toch kriebelt er iets. Het wordt steeds drukker, het contact met collega's wordt steeds zakelijker, je wil doorgroeien maar je krijgt de mogelijkheid niet. En hoe zit het eigenlijk met een salarisverhoging? 

Je bent eigenlijk wel benieuwd of er andere mogelijkheden voor je zijn maar waar begin je? Tijdens de banenmarkt maar je vrijblijvend kennis met onze organisatie en je kunt direct met een loopbaanadviseur in gesprek. Zo krijg je een indruk van wat we voor jou kunnen betekenen, welke mogelijkheden we bieden en wat jouw voordelen zijn.

Heb je interesse dan gaan we voor jou op zoek naar de beste match. Jij hoeft dan verder niets meer te doen. Wij regelen jouw CV, leggen jouw profiel voor en voeren de eerste onderhandelingen. Pas als jij akkoord bent plannen we jouw sollicitatiegesprek. Je hoeft dus geen lastige sollicitatiebrieven te schrijven en geen vrij te vragen voor elk sollicitatiegesprek.

"Meld je aan voor de banenmarkt en onderzoek jou mogelijkheden voor een volgende carrièrestap.

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.