LOOPBAANADVIES - 10 min leestijd

De ambitieuze loopbaan van Winston

Aura Mooij op 15 april, 2024

Werken bij Caspar de Haan als Projectcoördinator

Het was direct gezellig toen we het pand ‘in verbouwing’ van Caspar de Haan in Tilburg binnenkwamen. Winston ontving ons met een grote glimlach en een stevige handdruk. Tijdens de eerste minuten van het gesprek werd al direct duidelijk dat Winston zich als een vis in het water voelt bij zijn werkgever.

Winston, oud-kandidaat van TIM, begon, na zijn opleiding Bouwkunde aan het Willem 1 College in Den Bosch, zijn carrière in de bouwsector. Hij startte, voordat hij de overstap maakte als gedetacheerde van TIM, als werkvoorbereider bij De Combi Groep (pre- Coen Hagedoorn). Na nog een aantal jaren als Werkvoorbereider/ Calculator/ Tekenaar bij diverse bedrijven te hebben gewerkt, kwam Winston in contact met TIM. Eén van de Accountmanagers van TIM ontmoette Winston nadat hij de CV van Winston op Vacaturebank zag en contact met hem opnam.

Winston: “TIM Technical Recruitment, die mijn ervaring waardeerde en een goede match zag tussen mij en een aantal opdrachtgevers, had tijdens het adviesgesprek al snel in de gaten dat ik vol enthousiasme en leergierigheid mijn werk in de bouwsector wilde voortzetten.”

Winston was goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bouwsector. Samen met zijn sterke persoonlijke kenmerken als doorzettingsvermogen, enthousiasme, oog voor details en leergierigheid, zag TIM veel potentie in Winston en nam de loopbaanwensen van Winston serieus.

Winston-Resida-Casper-de-Haan-TIM2

Van Werkvoorbereider naar Projectcoördinator bij Caspar de Haan

Winston: “TIM stelde mij onder andere voor als Werkvoorbereider bij Caspar de Haan waar ik aangenomen werd in juli 2022. Na 1 jaar gedetacheerd te zijn geweest, ben ik overgenomen door Caspar de Haan en heb ik een contract voor onbepaalde tijd gekregen. Na 1,5 jaar gewerkt te hebben als Werkvoorbereider, maakte ik promotie tot Projectcoördinator. Vanuit het management en ook deels vanuit directie is er enorm veel steun en waardering voor mijn inzet tot dusver, wat maakt dat ik dagelijks veel plezier heb in mijn werk.”

“De afwisseling en de vrijheid die ik in verschillende projecten (van klein tot groot) ervaar, geeft mij veel energie en stap ik elke dag met plezier in mijn auto op weg naar mijn kantoor.”

Na deze promotie kijkt Winston naar de toekomst en wil hij de komende jaren nog verder doorgroeien richting projectleider binnen Caspar de Haan. Een rol waarin hij nog meer verantwoordelijkheid kan dragen en zijn leiderschapsvaardigheden verder kan ontwikkelen.

Winston, ex-TIM gedetacheerde: hét voorbeeld van gedetacheerd naar een vast contract

Winston is tevreden over zijn ervaringen bij TIM en zou het detacheringsbureau zeker aan anderen aanbevelen. TIM heeft veel kennis van de arbeidsmarkt in de technische sector en begrijpt het belang van een goede match tussen kandidaat en bedrijf. Het feit dat TIM ook na plaatsing contact hield, gaf Winston het gevoel dat hij echt gewaardeerd werd als lid van het team van TIM.

Winston: “Bij TIM werd ik niet alleen goed begeleid, maar ook gestimuleerd om mijn ambities na te streven. Deze persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van de kandidaat centraal staan, sprak mij aan. Mijn recente promotie tot Projectcoördinator binnen Caspar de Haan is een bewijs van inzettingsvermogen en hard werken en de ondersteuning die ik in het begin van mijn loopbaan heb gekregen.”

Winston-Resida-Casper-de-Haan-TIM

Ook benieuwd wat TIM voor jou kan betekenen? Maak dan samen met TIM een loopbaanplan.

Picture of Aura Mooij

Aura Mooij

Talent Connector & Partnership Specialist