TIM-TEAM-IBIZA-1

WERKGELUK - 5 min leestijd

TIM Teambuilding weekend Ibiza

Filip Beekmeijer op 2 mei, 2019

Teambuilding TIM Technical RecruitmentSamenwerken en successen vieren

Succes bereik je samen. Groei, ontwikkeling en succes. Daar gaan we voor! Samen gaan we voor die mijlpaal. Het is hard werken, en dat wordt gezien, gewaardeerd en beloond. Naast hard werken vieren we onze successen samen. Samen hebben we ook het meeste plezier.

Samenwerken en successen vieren is dan ook het thema tijdens het TIM teambuilding weekend. Vanaf Schiphol vliegen we in een rechte lijn naar Ibiza. Eenmaal aangekomen staat een intensief weekend met verschillende activiteiten waar collega’s op elkaar moeten vertrouwen op het programma.

We starten met een roadtrip. Tijdens deze Citroën 2CV tour op de zandwegen van Ibiza volgen vijf teams, bestaande uit collega’s van andere afdelingen en vestigingen, een roadtrip met verschillende opdrachten. Iedereen in het team heeft daarbij een eigen rol waarbij je als team individueel van elkaar afhankelijk bent omdat je samen het beste resultaat wilt halen. Winnen natuurlijk! Wie neemt de leiding? Wie gaat rijden? En wie gaat er navigeren? TIM Teambuilding collega'sMet uitzondering van team vijf (die waren verdwaald en hadden bedacht om dan maar alvast op de hippie markt te stoppen) heeft iedereen de eindstreep bereikt. Tijdens een dergelijke trip kom je er snel achter hoe belangrijk goede communicatie is en welke teams het meest fanatiek zijn. Tussentijds stoppen we bij het dorpje San Carlos voor de San Carlos quiz. Gelukkig krijgt het team met de meest creatieve naam één punt extra. 

'Quiz San Carlos: welk team gaat er vandoor met de eerste prijs?'

 Aan het einde van de roadtrip is een boottocht gepland zodat we met zijn allen kunnen bijkomen van een intensieve samenwerking en alle bloopers onderling kunnen uitwisselen. De avond hebben we afgesloten met een diner en bezoek aan de Pacha, tot in de kleine uurtjes. De volgende ochtend is de terugreis alweer in zicht en na een uitgebreid ontbijt op een zonnig terras gaan we richting Aeropuerto de Ibiza.  Al met al een leuke manier om je collega’s te leren kennen van een andere kant en zien hoe anderen zijn in een informele sfeer.

Samen leren, samen doen, samenwerken en samen successen behalen op de werkvloer. Op naar de volgende mijlpaal! Wij hebben er zin in. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van ons geweldige team?
Wij zoeken collega's. Kijk voor meer informatie op de pagina werken bij TIM of Solliciteer bij TIM 

Picture of Filip Beekmeijer

Filip Beekmeijer