WERKGELUK - 2 min leestijd

TIM Academy, wij investeren tijd en kennis in jouw vooruitgang

Aura Mooij op 11 oktober, 2021

Tim Recruitment onderscheidt zich op een cruciaal punt binnen de detachering, namelijk talent development. Bij Tim staat het ontwikkelen van je eigen talent voorop. Graag investeren we onze tijd en kennis in jouw vooruitgang. Zodat we samen kunnen doorgroeien!

TIM biedt een intern opleidingstraject aan: TIM Academy. Tijdens deze opleiding word je stap voor stap meegenomen in het proces van een accountmanager. Onder begeleiding van een coach uit het vakgebied. Daarbij ontvang je de TIM Professional, een handboek die je stapsgewijs bijstaat . Een kans die je niet zomaar kan laten liggen.

Accountmanager John Versluis:

‘’Met de TIM Professional heb je een houvast om goed te kunnen handelen tijdens cruciale momenten binnen het bemiddelingsproces. Je wordt stap voor stap door het gehele bemiddelingsproces genomen. Je krijgt veel tips binnen de opleiding die je in de praktijk kunt toepassen om zo uiteindelijk een succesvol traject te begeleiden.’’

Denk jij dat je het in je hebt om een succesvolle accountmanager te worden? Of wil je meer informatie? Schroom niet en neem direct contact met ons op.

Solliciteer bij TIM

Picture of Aura Mooij

Aura Mooij

Concept, creatie en realisatie van interne en externe evenementen.