Stan Bonants Business Unit Manager, Christian Willems Team Manager Bouw en Cas Neijnens Team Manager Industrie

LOOPBAANADVIES - 10 min leestijd

Van Schoolverlater tot Business Unit Manager

Filip Beekmeijer op 24 maart, 2022

Het succesverhaal van Stan Bonants

Onze collega Stan Bonants is in 2017 gestart als Junior Accountmanager Bouwkunde na afronding van zijn opleiding HBO Bedrijfsmanagement MKB. Hij volgde de afgelopen jaren ons Talent Development programma. Het programma bestaat uit de jarenlange ervaring welke door TIM is opgedaan én is vastgelegd. Stan werd geïntroduceerd bij Top 500 bedrijven én werd opgeleid om een gesprekspartner van niveau te zijn. Hij pikte het snel op, maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheden die hem werden geboden en vulde deze rol uitstekend in. Hij maakte snel carrière en promoveerde zichzelf met hard werken naar Accountmanager, Senior Accountmanager en Team Manager. Telkens stonden we stil bij de verantwoordelijkheden welke toenamen bij de stappen die gemaakt werden. . We gaven hem de juiste begeleiding en faciliteerde hem bij de uitbouw van zijn netwerk door deel te nemen aan netwerkevents. Als Team Manager Bouw & Civiel zette hij deze afdeling op de kaart en leidde hij zijn Team naar een toonaangevende leverancier van bouwkundigen en civiele technici in Noord- Brabant en Limburg. De beloning voor deze prestaties is zijn promotie naar de rol van BU Manager Bouw en Civiel.

IMG-20171114-WA0000

Naast Stan Bonants promoveert ook Cas Neijnens naar de functie van Team Manager Industrie en Christian Willems naar Team Manager Bouw.

Wij zijn ontzettend trots op deze medewerkers welke een combinatie bezitten van doorzettingsvermogen, talent en een gezonde dosis humor!

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze “Werken bij pagina” voor de actuele interne vacatures. 

DSC03650-2ontwikkelen.Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelenToen Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelenToen Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelen

WAT HOUDT HET TALENT DEVELOPMENT PROGRAMMA IN?

Het ontwikkelen en opleiden van onze salesmedewerkers behoort tot de absolute kernwaarden van onze organisatie. Dit doen we middels het op maat gemaakte Talent Development Programma. Uniek binnen de technische detacheringswereld en van zeer hoog niveau. We selecteren talenvolle professionals en investeren veel tijd in het bijbrengen van kennis en kunde binnen de bemiddelingswereld, een hele boeiende wereld die altijd in beweging is! Tijdens het on the job opleidingsprogramma word je stap voor stap meegenomen en maak je kennis met alle processen, wij brengen je de fijne kneepjes van het vak bij. Tijdens het opleidingstraject werk je onder begeleiding van een goed opgeleide coach uit het specifieke vakgebied waar jij in actief bent. 

Het programma is een mix van coaching en feedback in de praktijk, theorie leren vanuit het TIM Professional handboek en deelnemen aan netwerkevents en externe trainingen. Onderdeel van het programma is ook het behalen van checkpoints. Deze worden gedocumenteerd in je checkpoints paspoort. Hierin is voor iedere functie uitgewerkt welke verschillende stappen je kan zetten om jezelf te ontwikkelen om uiteindelijk door te kunnen groeien naar een volgende functie. Zo heb je altijd een mooi overzicht van jouw ontwikkeling en welke stappen je nog moet zetten om door te groeien.

Iedere stap in de ontwikkeling wordt gevierd met een passende beloning. Denk hierbij aan bonussen of andere ludieke acties zoals restaurantbonnen en een fles champagne.

Het opleidingstraject is een bewezen programma wat gericht is op talentvolle medewerkers tussen de 0-5 jaar werkervaring. Dit is écht maatwerk, jij bepaalt zelf de route en de snelheid. Afhankelijk van hoe snel en hoe ver jij je ontwikkeld zo ver kan je doorgroeien. 

IMG-20211020-WA0002

Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie waarin er aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze “Werken bij pagina” voor de actuele interne vacatures. 

 

Picture of Filip Beekmeijer

Filip Beekmeijer