LOOPBAANADVIES - 9 min leestijd

De ervaring van Malwin - Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek

Filip Beekmeijer op 14 maart, 2022

Werken als Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek

Malwin werkt als leerling monteur bij een groot technisch dienstverlener dat zich bezig houdt met het gezond, veilig en duurzaam maken van verschillende soorten gebouwen. Dit doen ze met allerlei verschillende elektronische systemen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Malwin werkt op verschillende projecten waar hij veel verantwoordelijkheden krijgt. Zo werkt hij aan de aanleg van een divers scala aan meet- en regelsystemen, denk hierbij aan het aanleggen voor de bekabeling en de elektronische systemen voor de airconditioning, verwarming, zonnewering en ventilatie. Zo leert hij alles over hoe de systemen aangelegd worden en hoe ze werken in de praktijk, om uiteindelijk door te kunnen groeien naar inbedrijfsteller. 

Malwin op locatie inbedrijfsteller via TIM Technical Recruitment

Tijdens zijn MBO niveau 4 opleiding tot Technicus Elektrotechnische Industriële Installaties heeft Malwin diverse stages gelopen en zo al wat praktijk ervaring opgedaan. Maar Malwin geeft aan het echte werk nu in de praktijk pas te leren. Malwin is daarom erg blij dat hij in zijn huidige functie aan veel verschillende projecten samen met verschillende teams werkt. Daarbij heeft hij een vaste begeleider die hem direct kan sturen en waar hij meteen terecht kan voor vragen, daardoor kan hij zich erg goed en breed ontwikkelen. 

Malwin geeft uitleg op locatie (inbedrijfsteller) via TIM Technical Recruitment

Nadat Malwin zijn opleiding had afgerond wilde hij goed de tijd nemen om te kijken waar zijn ambities liggen en welke kant hij op wilde in de techniek. Daarom had hij besloten niet direct te gaan werken na zijn studie maar zichzelf de tijd te gunnen om zich goed te kunnen oriënteren om uiteindelijk de juiste keuzen te maken.

Toen Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie die precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen" zegt Malwin als we bij hem op bezoek zijn. "TIM had meteen de tijd en aandacht voor mij". Daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelen. ontwikkelen.Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelenToen Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelenToen Malwin in contact met TIM kwam kreeg hij meteen een heel mooi aanbod voor een functie wat precies bij hem paste. "Toen is het eigenlijk allemaal verassend soepel en snel verlopen." TIM had meteen de aandacht voor Malwin en daardoor heeft hij zijn ideale functie gevonden waar hij met veel plezier veel kan leren en zich verder kan ontwikkelen

leerling monteur geeft uitleg aan accountmanager TIM Technical Recruitment

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw of industriële sector en wil je weten welke keuzemogelijkheden je hebt? Laat je dan net als Malwin adviseren tijdens een vrijblijvend loopbaanadviesgesprek. Na dit gesprek weet jij welke richting jij op kan met jouw loopbaan in de techniek.

De technische sector biedt vele mogelijkheden en afhankelijk van je specialisme en ambities zijn er verschillende mogelijkheden voor jou, Vraag nu een vrijblijvend loopbaanadviesgesprek aan!

Picture of Filip Beekmeijer

Filip Beekmeijer