Werken in de sales

TIM NIEUWS - 9 min leestijd

Werken in de Sales. Zo stoom je door naar Senior Accountmanager

Wilbert van Baren op 24 mei, 2019

Ruimte voor groei en ontwikkeling. TIM Academy.

Jouw reis als accountmanager met een toegangsticket tot de TIM Academy, een bron van kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te schitteren in de wereld van detachering binnen jouw vakgebied. Onze intensieve trainingen vormen je om tot een ware professional. Bij TIM staat jouw groei centraal, en daarom toetsen we regelmatig of onze accountmanagers up-to-date zijn en de juiste koers varen, waarbij we jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling nauwlettend begeleiden. Als accountmanager ben jij de architect van je eigen ontwikkeling, bepaal je je eigen strategie en benader je zelfstandig de markt.

Het leukste aspect van het werk als Accountmanager is het matchen van kandidaten en bedrijven, waarbij beide partijen tevreden zijn met het resultaat. Het draait altijd om de perfecte match. Het geeft een immense voldoening om de puzzelstukjes op hun plaats te zien vallen.

Bij TIM Recruitment draait het om groei, ontwikkeling en het bereiken van jouw ambitieuze doelen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te trainen en te ontwikkelen via de TIM Academy, waardoor je jezelf kunt onderscheiden in het vakgebied detachering. Of het nu gaat om het behalen van het TIM Professional Certificaat of het nastreven van de ambitie om door te groeien naar een hogere functie binnen het bedrijf, bij TIM is de sky the limit.

In de wereld van detacheren is het cruciaal om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in jouw vakgebied. Jouw vermogen om de behoeften van zowel kandidaten als bedrijven te begrijpen en te anticiperen, wordt versterkt door jouw continue groei en toewijding aan kennisopbouw. Daarnaast speelt jouw uitgebreide netwerk een essentiële rol bij het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

Het succes van detacheren ligt in jouw vermogen om nauwkeurig te matchen, waarbij je rekening houdt met de unieke behoeften en vereisten van zowel kandidaten als bedrijven. Door jouw doelgerichte aanpak en diepgaande kennis van de industrie, bouw of civiele techniek, ben jij in staat om waardevolle verbindingen tot stand te brengen die leiden tot langdurige professionele relaties.

Bij TIM Recruitment stopt jouw groei niet bij het behalen van de titel Senior Accountmanager. Het is het begin van een voortdurende reis naar professioneel succes en persoonlijke ontwikkeling. Jouw ambitie en toewijding kunnen jou naar nieuwe hoogten brengen binnen de organisatie. Met de juiste begeleiding, training en inzet is de weg naar succes bij TIM Recruitment duidelijk. Het begint allemaal met de TIM Academy en jouw vastberadenheid om te groeien en te gedijen in de wereld van detacheren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van ons geweldige team? 
Wij zoeken collega's. Kijk voor meer informatie op de pagina werken bij TIM of:
 Solliciteer

Picture of Wilbert van Baren

Wilbert van Baren

Verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen de Industriële arbeidsmarkt.