Werken bij Van de Wiel Complete Afbouw

LOOPBAANADVIES - 11 min leestijd

Reno maakt gebruik van de voordelen van Detacheren

John Verheggen op 20 maart, 2024

Op bezoek bij Reno, werkvoorbereider bij Van de Wiel Complete Afbouw

Bij TIM Recruitment draait alles om het matchen van talent met de perfecte werkgever. Onlangs spraken we met Bas, de bedrijfsleider bij Van de Wiel Complete Afbouw in Vught, en Reno, een tevreden werkvoorbereider die via TIM bij Van De Wiel is geplaatst. Hun verhaal illustreert de voordelen van detachering en de nauwgezette aanpak van TIM Recruitment.

Reno en Bas-1

Een betrouwbare partner voor bedrijven

Bas, met meer dan 13 jaar ervaring als bedrijfsleider, legt uit waarom Van de Wiel Complete Afbouw kiest voor detachering via TIM Recruitment. "Waarom kiezen wij voor een detacheringsbureau? Dat is eigenlijk omdat jullie ook gewoon kandidaten hebben. We werven natuurlijk ook zelf via vacatures op de eigen website maar jullie kennen de markt en maken de juiste selectie. Dat scheelt ons uiteindelijk veel tijd en werk." Voor bedrijven zoals Van De Wiel is het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging, vooral in de bouwsector. Bas waardeert het persoonlijke contact en de gerichte aanpak van TIM. In plaats van te zwemmen in een zee van CV's, vertrouwt Bas op het team van TIM om de juiste kandidaten voor te stellen die passen bij de visie en behoeften van zijn bedrijf.

“Ik stap niet zomaar ergens in!”

 

Een luisterend oor voor kandidaten

Voor Reno was de keuze om met TIM in zee te gaan duidelijk. Hij waardeert de persoonlijke benadering en het feit dat zijn wensen en doelen serieus werden genomen. "Voor mij is het belangrijk dat er naar mijn wensen en behoeften gekeken wordt. Want ik stap niet zomaar ergens in." Vanaf het allereerste contact voelde Reno zich gehoord en begrepen. Dit leidde uiteindelijk tot zijn plaatsing bij Van de Wiel Complete Afbouw, waar hij nu als werkvoorbereider werkt.

Werken bij Van de Wiel, een perfecte match

De rol van TIM Recruitment gaat verder dan alleen het matchen van vaardigheden. Het draait om het vinden van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever. Voor Reno was deze match met Van de Wiel Complete Afbouw direct voelbaar tijdens het eerste gesprek. Zijn ervaring benadrukt het belang van TIM's grondige aanpak bij het selecteren van kandidaten en het afstemmen van hun profielen op de behoeften van bedrijven zoals Van De Wiel.

reno-1

Ondersteuning en begeleiding

Christian, de contactpersoon bij TIM Recruitment, speelde een cruciale rol in Reno's plaatsing en blijft betrokken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het persoonlijke contact en de oprechte interesse van Christian en het team van TIM geven Reno het vertrouwen dat hij ondersteund wordt tijdens zijn werk.

Een succesvol traject

Het verhaal van Reno en Van de Wiel Complete Afbouw is een voorbeeld van een succesvol detacheringstraject dankzij de zorgvuldige aanpak van TIM Recruitment. Door te luisteren naar zowel de wensen van kandidaten als de behoeften van bedrijven, creëert TIM een duurzame en vruchtbare samenwerking die leidt tot tevredenheid bij zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Bij TIM Recruitment draait het allemaal om het vinden van de perfecte match. Ben jij op zoek naar gekwalificeerd personeel of wil je jouw carrière een boost geven? Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw professionele doelen.

Ook benieuwd wat TIM voor jou kan betekenen? Maak dan een loopbaanplan.

Picture of John Verheggen

John Verheggen

John verzorgt als Marketing & Event Specialist bij TIM Recruitment het Marketingplan en coördineert de activiteiten.