Werken bij Van Wanrooij

LOOPBAANADVIES - 10 min leestijd

Floor koos bewust voor groei

Aura Mooij op 29 februari, 2024

Werken bij Van Wanrooij als Uitvoerder

Floor Renders, een ambitieuze oud-kandidaat van TIM, afgestudeerd aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch, met een achtergrond in Bouwkunde tot 2020, vond haar oorspronkelijke plek bij een gerenommeerd bouwbedrijf als medewerker Client Support. Floor stuitte op beperkingen in groeimogelijkheden en zocht naar een uitdaging in projecten waar ze zelf meer verantwoordelijkheid had.

Vastbesloten om zelf de touwtjes in handen te hebben tijdens het uitvoeren van projecten, vond ze haar weg naar Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, een ontwikkelende aannemer en een van de grootste familiebedrijven in Noord-Brabant.

Bus - Wanrooij

Door te luisteren naar mijn ambities kwam TIM met het juiste aanbod

Floor: “Ik kwam in contact met Van Wanrooij dankzij TIM, die mij benaderde. De sleutelwoorden voor mij bij het vinden van een geschikte baan waren ‘vrijheid’ en ‘verantwoordelijkheid’, iets wat Van Wanrooij mij kon bieden.” Floor kreeg loopbaanadvies van Sander, Senior Accountmanager bij TIM en waardeerde het feit dat TIM goed rekening hield met haar wensen en ambities. Sander begeleidde Floor stap voor stap. Omdat Sander goed op de hoogte is van de actuele technische arbeidsmarkt en de eisen die werkgevers stellen aan kandidaten, had Sander in no-time een aantal mooie bedrijven benaderd waar Floor op gesprek kon. Floor koos voor de functie Uitvoerder bij Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling.

Floor: “In mijn huidige rol als uitvoerder bij Van Wanrooij heb ik, samen met de andere uitvoerders, de leiding over het grootschalige project 'Heem van Selis' in Boxtel. Dit project bestaat uit seriematige woningbouw van 180 woningen en appartementen, variërend van klein tot half vrijstaand en vrijstaand. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van goede samenwerking, een succesvolle afronding en het controleren van uitgevoerde taken van collega’s. Een prachtig project waar ik nu al trots op ben.”

“Succesvol afronden van projecten waar eindgebruikers
met trots gaan wonen. Dat is mijn doel.”

Floor: “Wat mij blij maakt in een baan, is een project wat soepel verloopt en tevreden eindgebruikers heeft.” Floor benadrukte dat ze op haar plek zit bij Van Wanrooij, waar ze op locatie aanwezig kan zijn, veel verantwoordelijkheden heeft en kan groeien met steeds grotere projecten. “Over twee jaar zie ik mezelf verder gegroeid in mijn rol. Dit komt mede dankzij het werken met korte lijnen en een 'ons kent ons'-cultuur en het Persoonlijk Ontwikkelingsplan dat goed bij mij past.

Groei en ontwikkeling na detachering

De keuze voor detachering was geen initiële keuze van Floor, maar een noodzaak om bij Van Wanrooij te kunnen starten. Na gedetacheerd te zijn geweest via TIM Recruitment, heeft Van Wanrooij mij vast in dienst genomen. Floor: “Sander heeft mij hier heel goed bij geholpen.”

Ook waardeert Floor de begeleiding van Van Wanrooij op de werkvloer. Dit gebeurt via het Persoonlijk Ontwikkelingsplan dat elke drie maanden wordt geëvalueerd en is vooral gericht op starters. Van Wanrooij maakt samen met de starter een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelplan met heldere afspraken over de ontwikkeling, begeleiding en arbeidsvoorwaarden. Deze begeleiding sluit naadloos aan op haar wens om binnen het bedrijf te groeien.

In termen van samenwerking met TIM is Floor positief en zou ze TIM zeker aanbevelen aan anderen. Floor: “Na het intakegesprek stelde Sander mij in korte tijd bij een aantal mooie bedrijven voor. De kennis, snelheid en flexibiliteit van Sander sprak me erg aan. Door TIM Recruitment zit ik waar ik nu zit: Ik ben trots op mijn functie en mijn projecten.”

Ook benieuwd wat TIM voor jou kan betekenen? Maak dan een loopbaanplan.

Picture of Aura Mooij

Aura Mooij

Talent Connector & Partnership Specialist