Junior Accountmanager viert succes

TIM NIEUWS - 7 min leestijd

Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw carrière-groei

Christian Willems op 30 november, 2022

Groei zit in ons DNA. Persoonlijke groei is daar onlosmakelijk mee verbonden. Wanneer je bewust werkt aan je zelfontwikkeling krijg je inzicht in wie je bent, waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. Persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat je nog meer voldoening uit je werk haalt, beter in je vel zit en meer aankunt op een dag.

Samen bouwen aan jouw toekomst

Als technisch detacheringsbureau zijn wij gespecialiseerd in het werven en detacheren van technische talenten. Daarbij leggen we de focus op de kandidaat waarbij we voor hem of haar op zoek gaan naar de baan en werkgever die het beste past. Ons uitgangspunt in dit proces is groei. Groei in carrière maar ook persoonlijke groei. Daarom ondergaat elke kandidaat een uitgebreid loopbaan adviestraject waarbij we doorgronden welke kwaliteiten en wensen de kandidaat heeft. Maar we kijken ook naar de persoonlijkheid en het karakter van de kandidaat om zo te bepalen in welke teamdynamiek hij of zij het beste tot z’n recht komt.

Met zelfkennis maak je de juiste stappen

Wanneer we de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever gemaakt hebben, blijven we de inmiddels gedetacheerde ondersteunen bij het verder ontwikkelen van zijn carrière. Persoonlijke ontwikkeling speelt daarbij een grote rol. Een nieuwe omgeving of de carrière-fase waarin iemand zich bevindt, kunnen ervoor zorgen dat iemand nog moet wennen, of zijn positie binnen het team nog moet verwerven. Daarbij zijn de vaardigheden en kwaliteiten belangrijk wanneer er de ambitie is om verder door te groeien vanuit een functie. Door zelfontwikkeling verbetert een werknemer zijn zelfkennis, zit hij beter in zijn vel en is gelukkiger. Daardoor weet hij zich beter te richten op wat hem gelukkig maakt. En als je doet wat je leuk vindt ga je dat vanzelf beter doen. Gevolg hiervan is dat de dynamiek met je omgeving – je collega’s en leidinggevenden – positiever wordt waardoor je sneller gezien wordt als diegene die de klus kan klaren of het team kan leiden. Door aan persoonlijke ontwikkeling te doen, neem je het heft in eigen handen en open je deuren voor je volgende carrièrestap.

GetSkilled by TIM

Wij vinden het belangrijk dat onze professionals klaar zijn voor de toekomst. Jezelf blijven ontwikkelen is daar een belangrijk onderdeel van. Om onze gedetacheerden nog beter te ondersteunen heeft TIM Technical Recruitment de mogelijkheden tot zelfontwikkeling uitgebreid met de GetSkilled formule. Met GetSkilled by TIM krijgen onze technische professionals de beschikking over een uitgebreid pakket aan trainingen, cursussen en praktische uitdagingen waarmee ze zich zowel persoonlijk als zakelijk kunnen ontwikkelen.

Met deze online academy ondersteunen we bij het behalen van de persoonlijke en zakelijke ontwikkeldoelen. Als technisch talent krijg je de keuze uit honderden trainingen, podcasts, Webinars en cursussen waarvan je de leermomenten en de tijd dat je ermee bezig bent helemaal zelf kunt inplannen. Onze focus ligt op jou dus Jij bepaalt wat je wil leren en wanneer je daar de tijd voor neemt.

Picture of Christian Willems

Christian Willems

Director Sales Bouw & Civiel